USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку облаштують сквер авіаторів

23 Лютого 2018 11:05
На розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського у Луцьку облаштують сквер авіаторів.

Про це повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, на цій ділянці пропонували зробити сквер авіаторів, адже місце цікаве в історичному плані – поряд ще у 1916 році був аеродром, а на ділянці встановлений камінь, на якому йдеться про те, що там побудують пам’ятник Костянтину Арцеулову, який фактично є авіаційним символом міста.

"В березні 2016 року Луцькою міською радою було прийнято рішення про підготовку ділянки на розі пр. Грушевського та вул. Стрілецької на земельні торги. За майже 2 роки цю земельну ділянку так і не виставлено на торги. Та й треба визнати, що це рішення було не надто вдалим.

А тому фракцією УКРОП на сесію буде винесено питання про скасування рішення щодо підготовки даної ділянки на земельні торги.

Окрім того, враховуючи звернення мешканців мікрорайону та авіалюбителів буде підготовлено рішення про облаштування на цьому місці тематичного скверу авіаторів. Славне авіаційне минуле Луцька має бути належним чином пошановане.

Буде замовлено проект, розроблено концепцію скверу та приведено цю територію до порядку.

Щиро сподіваємось, що цей сквер стане туристичною цікавинкою та ще одним місцем відпочинку лучан та гостей міста", - йдеться у дописі Ігоря Поліщука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучани Показати IP 23 Лютого 2018 17:09
Правильне рішення! Торжествуе історична особливість Луцька почату 20-го століття.
К папередникам Показати IP 23 Лютого 2018 20:09
Вам мало Проминя, проданого за гроши человеку не бедному да и вы при деньгах. Сколько еще нужно чтоб вы наелись?Во сколько этажей планируете сторойку? Уже настроили Буратино, ни жильцам жизни нет , ни вам покоя и прибыли, ни доброго слова о вас . В доме Грушевского 1 , четырнадцать организаций , только вас там и не хватало .Оставте в покое наш район , наш дом , построеный для служащих летного полка. Мы за сквер , за историческую справедливость
Ностра Показати IP 25 Лютого 2018 22:41
Пора подумати над тим, щоб у Луцьку створити туристичний маршрут "Луцьк авіаційний". Цікавинок у Луцьку, що пов'язані зі славним авіаційним минулим нашого міста, чимало!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus