USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку – День Гідності та Свободи

18 Листопада 2015 08:30
У Луцьку відзначатимуть День Гідності та Свободи. Про це повідомляють у відділі інформаційному політики міської ради.

З метою належного вшанування патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод громадян, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору, 21 листопада у Луцьку відзначать День Гідності та Свободи. До слова, свято встановлене Указом Президента України від 13 листопада 2014 року.

Напередодні, 20 листопада, о 15:00 в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка відбудуться урочистості. Також цього дня від учасників урочистостей заплановано покладання квітів до пам'ятника “Борцям за волю і незалежність України”, пам'ятного фотостенду Героїв Небесної Сотні та загиблих за єдність України, пам'ятника “Волинські Герої Небесної Сотні”. Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова.

Протягом листопада в загальноосвітніх навчальних закладах міста відбудуться виховні години, присвячені Дню Гідності та Свободи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 18 Листопада 2015 08:42
День Гідності та Свободи! Уря! Країна в глибокій ж... а наша Г. і С. знаходиться між Гондурасом і Гваделупою (не хочу ображати мешканців цих країн)
Руслана Лыжичко Показати IP 18 Листопада 2015 09:23
«У нас до сих пор феодальный режим, — утверждает певица. — Мы подыскиваем этому явлению разные слова – «бандиты», «олигархи», «коррупционеры во власти», админресурс… А на самом деле это – феодальный режим, стремящийся к самодержавию.»
Anonymous Показати IP 18 Листопада 2015 10:42
Поки при владі режим Порошеску - таке святкування є плювком в очі народу! Чи може хтось ще відчуває ГІДНЕ ставлення держави до себе, чи свою СВОБОДУ! То пора злазити з тяжких наркотиків або зняти рожеві окуляри. Нема в нас ні ГІДНОСТІ, ні СВОБОДИ (є, правда, однойменна партія). Зате є ЩОДЕННА БРЕХНЯ, ДИКТАТОРСЬКИЙ РЕЖИМ, ПОРУШЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ, ПОРУШЕННЯ КОНСТИТУЦІЇ, ШТУЧНО СТВОРЕНЕ ЗУБОЖІННЯ НАРОДУ! І ОБІЦЯНКИ, ОБІЦЯНКИ, ОБІЦЯНКИ.... Якщо Яник був просто тупим злодієм, що крав так неакуратно, аж вся країна бачила, то Петро Олексійович не краде - не того польоту птиця, натомість він послідовно, потрошки закручуючи гайки, творить РЕЖИМ (а обіцяв то дурникам безвізовий, хи-хи), поліцейську державу, де всі повинні стрибати від захоплення владою, а не хочеш - ось тобі тюрма / повістка / ваш варіант. При ЖОДНОМУ президенті журналісти за ролик в ютубі не сиділи! Повірили міністру в уряді Януковича та одному з засновників ПР, затриндів народ солодкими обіцянками, тапер пожинаємо плоди . Годі скігліти, треба ПАХАТЬ за копійки, що щодня знецінюються, вдягатися в гуманітарці, бо віддав 2/3 того "заробітку" за комуналку і прославляти Царя! Тоді "Рошенку" посмоктати може дадуть! АЖ раз на місяць! Або ДВІ на Новий Рік!
xixa до Anonymous Показати IP 18 Листопада 2015 14:27
majete te za shcho borolis!
ВОВК Показати IP 18 Листопада 2015 18:38
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus