USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - дитячі фантазії та мрії засобами мистецтва

23 Травня 2014 10:00
У Галереї мистецтв Луцька відбудеться офіційне відкриття виставки картин арт-проекту «Дитяча фантазія», яка триватиме з 23 травня по 5 червня, повідомили організатори заходу.

«Дитяча фантазія» – це проект організований для дитячого онкогематологічного центру Волинської обласної дитячої лікарні.

Протягом квітня-травня громадська організація «Твори Добро» за підтримки художників Арт-Студії «Пятерня» проводили майстер-класи для діток з метою підвищення їх емоційного стану під час інтенсивного лікування та створення позитивно-емоційно сприятливого клімату для їх перебування в лікарнях. У результаті майстер-класів, отримали близько 30 дитячих робіт, 25 із них будуть представлені на виставці.

Дитяча творчість завжди дивує. Вона проста, і в той самий час настільки глибока, що інколи здається, що в ній є відповіді на багато складних життєвих питань. Її дуже важко скопіювати. Їй властива відкритість та щирість. В ній кожен бачить частинку себе та свого дитинства! Вона нагадує нам, дорослим, що можна (і навіть треба!!) радіти елементарним речам!, - розповідають організатори.

З їхніх слів, значення позитивних емоцій, радості добре знають дітки, які проходять лікування. В свої роки, відчувши на собі безліч болісних процедур, вони, як ніхто вміють цінувати та любити кожну мить життя, кожну краплину радості. Навіть перебуваючи у полоні складних обставин, вони бачать світ у розмаїтті барв. Це все вони відображають у своїх малюнках. Діти живуть боротьбою за власне життя, тому будь-які позитивні та яскраві враження, емоції додають їм сил та впевненості у перемозі.

Ця виставка створена для того, щоб допомогти дітям. Допомогти даруючи підтримку, добрі слова, надію, матеріальну допомогу та віру в те, що вони все подолають!!

Ще одне завдання виставки — привернути увагу відвідувачів на своє власне здоров’я, адже онкологічні захворювання, виявленні на ранніх стадіях, виліковні. Для кожної людини є необхідним проходження щорічного повного обстеження свого організму, адже лише так можна контролювати і відстежувати стан свого здоров’я.

Вхід – вільний. Місце проведення –галереї мистецтва ВОНСХУ (Луцьк, вулиця Л.Українки 24А ). Початок заходу о 14.00.

Організатори: ГО «Твори Добро».

Партнери проекту «Дитяча фантазія.

Дивосвіт»: Арт Студія «Пятерня», СГО «Молодіжна Платформа», ГО «Авто Майдан Волинь», ГІ «Іскра» та інформаційні сайти.

Надія творить дива, - впевнені організатори виставки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus