USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку просять відновити занедбаний дитячий майданчик

28 Серпня 2015 12:46
П’ять багатоповерхівок мають спільний дитячий майданчик, втім, його складно використовувати за першопочатковим призначенням, адже він занедбаний настільки, що утворилися «джунглі».

Про це йшлося під час 77-ої сесії Луцької міської ради вчора, 27-го серпня.

Озвучуючи депутатські запити, обранці громади повідомили, що п’ять будинків на вулицях Кравчука, 2, 4 і Гордіюк 37, 41, 39 мають спільну прибудинкову територію, на якій колись був дитячий майданчик. Втім, інформують депутати, що нині він - у занедбаному стані: відсутня огорожа, на майданчику ростуть дерева, кущі, бур’яни у людський зріст, а діти там грають у хованки.

Тому депутати підтримали запит до градоначальника й керівника ЖКГ, озвучивши свою вимогу, аби ті відновили дитячий майданчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 28 Серпня 2015 13:50
А самі жильці цих будинків не можуть прибрати щоб їхні діти мали дитячий майданчик є готовий і немає кому привести до ладу такі наші люди привикли тільки багато говорити а робити слабо є такі двори що немають майданчики і просять щоб встановили а то є і немає кому прибрати це повна ЖОПА
Лучанин Показати IP 28 Серпня 2015 14:21
Всіх депутатів на суботник і хай почистять дерева, кущі, покосять бур’яни. Це буде їх вклад у благоустрій міста. Давати вказівки і голосувати за те, щоб хтось зробив - це не компетенція депутата. А на допомогу хай візьмуть мешканців прилеглих будинків. А то ламати є кому, а підтримувати порядок мають гродоначальники і керівники. Халява скінчилася. Давайте дбати про місто разом.
тетяна Показати IP 28 Серпня 2015 15:23
я вже скільки оббила порогів за двір соборності14 14а 16-там музей радянських часів не майданчик-ніякого здвигу-а тут все є-і питання до депутатів-не розумію!
Лучанка Показати IP 28 Серпня 2015 15:50
Комунізм закінчився. То у Вас п"ять будинків де проживає уйма народу не можуть впорядкувати дитячий майданчик. Зберіть толоку та впорядкуйте, допомогу ЖЕК вам надасть. Зроби Вам двір ви його за...те, як і цей. Двори необхідно робити там де їх доглядають. То ми впорядкували двір за свої кошти, а ви і те не можете утримати, що маєте. Господарі !
123 Показати IP 28 Серпня 2015 16:33
Де мамочки з татками вперед до праці це не так важко покосити і повиривати зілля а надіятися що хтось зробить це за вас немає сенсу Ви робите для своїх дітей ми в своєму дворі все самі для своїх діток робимо бо знаємо якщо не ми то ХТО????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus