USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За 1,4 млн на Кравчука в Луцьку зроблять спортмайданчик

8 Серпня 2021 22:28
На вулиці Кравчука, 26 у Луцьку збудують спортивний майданчик.

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради вже оголосив відкриті торги для пошуку підрядника на платформі Prozorro. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 10 серпня.

Очікувана вартість облаштування майданчика – 1 443 125 гривень.

За ці кошти, згідно з технічним завданням, проведуть підготовчі роботи, розберуть асфальтобетонне покриття, металеву огорожу, вивезуть брухт, викорчують пні, улаштують підстильні та вирівнювальні шари, одношарові основи з щебню, мощення з бруківки, одношарові асфальтобетонні покриття доріжок і тротуарів, покриття з гумового грануляту, гранул кольорового каучуку та поліуретану, влаштують горизонтальну дорожню розмітку, змонтують дрібні металеві конструкції, встановлять баскетбольні щити, футбольні ворота, волейбольну сітку та стійку, облаштують металеве огородження тощо.

Усі роботи планують завершити до 15 грудня 2022 року. Гарантійний строк експлуатації майданчика на вулиці Кравчука, 26 становитиме мінімум п’ять років.

Нагадаємо, цього року в Луцькій міській територіальній громаді планують облаштувати мінімум п’ять спортивних майданчиків зі штучним покриттям.

Окрім вулиці Кравчука, 26, їх відкриють на проспекті Відродження, 5, на проспекті Волі, 9, на вулиці Привокзальній, 4 та в Жидичині.

На фото – спортивний майданчик на вулиці Глушець у Луцьку.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus