USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку формують реєстр учасників АТО для професійного навчання

1 Жовтня 2015 14:07
Департамент соціальної політики формує реєстр учасників антитерористичної операції, які виявлять бажання пройти перепідготовку та професійне навчання.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Так, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 179 “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції (крім військовослужбовців, звільнених у запас або відпустку)” та з метою забезпечення соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції, департамент соціальної політики формує реєстр учасників антитерористичної операції, які виявлять бажання пройти перепідготовку та професійне навчання.

За детальними консультаціями щодо проходження професійної адаптації можна звертатись до департаменту соціальної політики у кабінет 112, тел.: 240331, 722245.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus