USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У Луцьку - голлівудська «Попелюшка» і призи глядачам по тисячі гривень

6 Березня 2015 22:30
Допрем’єрний показ фільму «Попелюшка» відбувся у Луцьку. Волиняни побачили фільм на тиждень раніше, ніж американці та жителі окремих країн ЄС.

Першими, хто побачив фільм «Попелюшка», стали лучани, які прийшли в кінотеатр «Premier city» сьогодні, 5-го березня.

На глядачів чекав фільм про мужність, доброту і любов, які перемагають зло.

Чому волиняни побачили фільм раніше американців та жителів окремих країн ЄС, розповідає директор кінотеатру Олексій Наслєдніков.
«Ми стали територією світових прем’єр, і сьогодні цей фільм волиняни бачать на тиждень раніше, ніж його побачать глядачі в США. Усе це завдяки тому, що Україна набула статус країни світових прем’єр, адже у нас цивілізовано працюють на цьому ринку» - пояснює Наслєдніков.

Та зауважує, що керівництво кінотеатру намагається працювати так, аби глядачі сприймали знакові світові фільми як свято.

І дійсно, сьогоднішня прем’єра для багатьох стала святом, адже тут були конкурси й подарунки.

Зокрема, ведучий свята під час конкурсу визначив, що блондинки можуть швидше забивати каблуками цвяхи у дерев’яну дощечку, а найдовші ноги таки у блондинки, яка прийшла на перегляд – метр і 34 сантиметри.

Після розваг усі, хто мали квитки, взяли участь у розіграші призів, серед подарунків було й кілька сертифікатів по тисячі гривень.

Зауважимо, що на фільм прийшло багато діток.

Після завершення сеансу посмішки глядачів говорили про те, що добро, яке проходило крізь увесь сюжетну лінію надихнуло глядачів до добрих справ.

Зазначимо, що сюжет фільму залишився класичним: батько Елли (Бен Чаплін), залишившись удівцем, вирішує одружитися вдруге. У головної героїні (Лілі Джеймс) з'являється мачуха Леді Тремейн (Кейт Бланшетт) і дві заздрісні сестри - Анастасія (Холлідей Грейнджер) і Дрізелла (Софі МакШера).

З господині будинку Елла перетворюється на служницю, якій дають прізвисько Попелюшка. Незважаючи на важкі моменти і погане поводження, Попелюшка завжди знаходить привід для радості, а доленосною стає зустріч з принцом (Річард Медден) на балу, куди вона потрапляє за допомогою доброї феї (Хелена Бонем Картер).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 23:42
пірати процвітають
красапецало Показати IP 7 Березня 2015 09:38
коментар було видалено
яяяяююю Показати IP 7 Березня 2015 09:40
а на 18 фото знизу ГОНТАРЄВА Щ\що там робить?))
Яценюк до яяяяююю Показати IP 7 Березня 2015 13:07
Приїхала за моїм завданням на Волень виучювате ренкові перпіктіве, і вопшето я попросів їє, аби вона купіла міні тріхи доларів у бариг-валючіків, які стоять біля Пано і ЦУМа в сіті Луцькє, яких мінтяри кришують, бо у нас в Кійові ве все розібралі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus