USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку готові будувати 7 тисяч нових квартир, зокрема для військових

2 Лютого 2015 16:32
Усі процедури для будівництва нового житлового кварталу в Луцькій міській раді пройдені, затримка за Міністерством оборони України.

Про це йшлося під час оперативної відеонаради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками міст та районів Волині сьогодні, 2-го лютого.

«Сесія міськради усі необхідні рішення прийняла, тепер питання - за Міноборони. Їм необхідно передати для забудови закинуте військове містечко № 51. На його території можна звести будинки, у яких буде 7 тисяч нових квартир, з них, тисячу зарезервують для військових у зв’язку з виділенням землі», - доповів губернатор.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що «мертве» військове містечко Луцька може «ожити». Йшлося про те, що в обласному центрі є закинуте військове містечко № 51, загальною площею 10,35 гектара. Одну його частину Міноборони хотіло віддати під оренду, а іншу відчужити, втім АТО змінило хід подій. Містечко таки має шанс «ожити».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus