USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Власникам луцьких кафе пропонують встановлювати камери

4 Жовтня 2017 10:18
Внеском у безпеку міста, на думку членів виконкому, може стати встановлення зовнішніх камер відеоспостереження в усіх луцьких кафе.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 4 жовтня.

Начальник управління розвитку підприємництва і реклами міськради Наталія Рибай повідомила, що на період до 01.01.2018 пропонують встановити режим роботи до 23.00 кафе «Фартушок» на вулиці Ковельській, 40 (товариство з обмеженою відповідальністю «Фартушок») із забороною продажу на винос з 22.00 пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт запитав, чи має цей заклад камери відеоспостереження на вулиці. Наталія Рибай відповіла, що, відповідно до правил дотримання тиші, затверджених міськрадою у 2008 році, встановлювати такі камери зобов’язані лише ті суб’єкти господарювання, які працюють після 23 години. Зобов’язати встановлювати камери інших суб’єктів наразі неможливо. Григорій Пустовіт просив посадовця підготувати зміни до відповідного регуляторного акту, адже нині, з його слів, встановлення відеокамери не є проблемою для підприємців.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад наголосив, що про безпеку громадян потрібно дбати не лише після 23 години.

Своєю чергою, член виконкому Ігор Алєксєєв зауважив, що більшість підприємців погодяться навіть без розпорядження встановити камери відеоспостереження як допомогу місту та вклад у свою безпеку, просто з ними потрібно контактувати. З його слів, якщо кожен власник кафе встановить камеру, це буде значним внеском у загальну безпеку міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus