USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку - хресна хода пам’яті Небесної сотні

30 Березня 2014 13:31
Хресна хода у Луцьку від Свято-Троїцького кафедрального собору УПЦ КП до місця захоронення Героя України Василя Мойсея на меморіалі «Вічна слава» розпочалася одразу після завершення народного віча на Театральній площі.

Нагадаємо, що 30 березня минає 40 днів від трагічної загибелі Небесної сотні. І сьогодні у містах України відбулися молитовні віча.

Молитва за Україну спільно виконали сотні волинян, які стали учасниками заходів. Після цього, до присутніх звернувся Митрополит Луцький і Волинський Михаїл із тим, щоб нагадати, про трагічну загибель земляків, які полягли за Україну.

Згодом священнослужителі спільно з волинянами рушили хресною ходою до меморіалу «Вічна слава» до могили Героя України, Почесного громадянина Луцька – Василя Мойсея. Там відбулася поминальна служба в день сороковин по Небесній Сотні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 30 Березня 2014 14:41
Вічна пам'ять!!!!!
Опанас Показати IP 30 Березня 2014 15:38
багатьом не сподобається . але всеж подумайте .1) В чому подвиг сотні ? невже в тому що дозволили себе підстрелити??? 2) Який результат їхньої боротьби? Місце олігарха Януковича займе в кращому разі олігарх Порошенко, в гіршому зечиха Тимошенко. Отже результату нуль. 3) всеж досягнення є але то не їх заслуга, які ? А ось які : - ми тепер стали менш наївні і бачим що еуропейцям українці цікаві лише як хатня прислуга, а прислузі вони не допомогали і допомогати не збираються - долар тепер вже по 11 і зарплати в доларовому еквівалентіі зменшились на 30 % при прогнозованому рості видатків кожної сімї на вимогу МВФ
Опанасу Показати IP 30 Березня 2014 23:19
Вони зробили, що змогли. Віддали життя, і за тебе в т. ч.. Вони загинули, тому більше не встигли. А що зробив ти для України?продовжу їх справу, зроби, щоб Україною керували достойні. А то сидиш тут клацаєш на кнопки. Так найлегше!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus