USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку люди відмовляються від централізованого опалення

19 Вересня 2015 12:12
Остаточно відключити їх від централізованого опалення просять владу мешканці будинку №37-а, що на вулиці Шевченка, у Луцьку. Про це інформують Хроніки Любарта.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 70-квартирна багатоповерхівка на вулиці Шевченка, 37 може залишитись без тепла на початок опалювального сезону.

Термін дії договору з ПАТ «Електротермометрія» щодо купівлі-продажу теплової енергії для потреб опалення будинку закінчився ще 15 квітня. У зв’язку з цим, ДКП «Луцьктепло» не зможе надавати будинку послуг з централізованого опалення.

Раніше повідомлялося, що ПАТ «Електротермометрія» відмовилось опалювати будинок, а на встановлення автономного опалення у половини із жителів немає коштів.

Однак зараз лучани переконують, що навпаки просять владу не втручатися і не встановлювати нового котла на ПАТ «Електротермометрія», оскільки хочуть у своїх квартирах встановити індивідуальне опалення, - повідомив у Facebook один із мешканців будинку Максим Благовірний.

«Ми дійсно страшенно зраділи можливості «зіскочити з голки «Луцьктепла», УЖКХ замовило документацію з влаштування індивідуального поквартирного опалення», - йдеться у повідомленні.

Проте, як зазначив Максим Благовірний, міська влада все ж планує встановити на ПАТ «Електротермометрія» котел і надалі опалювати будинок на вулиці Шевченка. Обговорення цього питання відбулося у п’ятницю, 18 вересня.

Тому лучани заявляють, що розцінюють надіслані «Луцьктеплом» листи як розірвання договору, а новий договір укладати не збираються. Також мешканці будинку вимагають довести до пуття документацію щодо влаштування індивідуального поквартирного опалення та надати змогу встановити котли у помешканнях.

«Велике прохання до влади: не давати викручувати собі руки! Ми наполягаємо на індивідуальному опаленні. Без варіантів. Прохання дотримати слова! Дякуємо», - йдеться у дописі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олексій Показати IP 19 Вересня 2015 17:43
Шановний Максим Благовірний. Ваша фраза "мешканці будинку вимагають довести до пуття документацію щодо влаштування індивідуального поквартирного опалення та надати змогу встановити котли у помешкання" є брехливою, тому що індивідуальне опалення хоче встановити 10 чоловік з 70. Не треба особисте бажання видавати за бажання людей. Ви неправдива людина
Бля_шка від шитика Показати IP 20 Вересня 2015 08:11
Ще треба перевірити чи Максимка живе там!
svt Показати IP 20 Вересня 2015 08:43
шо значить "просять владу" платять податки а потым просять мож пора вимагати
лучанка Показати IP 20 Вересня 2015 10:53
поки небуде організації що контролює обленерго і горгази небуде поряду...і взагалі з такою владою скоро на колінах будем просити яника повернутись
луцьктепло Показати IP 20 Вересня 2015 14:07
"зіскочити з голки луцьктепла"??? та луцьктепло і саме раде було б здихатися проблемного будинку. одні збитки від таких споживачів.
Сусід. Показати IP 21 Вересня 2015 10:27
та з Луцьктепло все ОК. але от активісти і нам і вам на дають спокою. У 2008 році мало розпочатись будівництво блочної котельні для опалення будинку. Були і гроші,і готова куплена димова труба і проект котельні. Але саме ці пани на фото (мешканці Шевченка37а) , першими почали протестувати, зібрали підписи і надіслали колективний лист меру міста - НЕ ДОЗВОЛЯТИ розпочати роботу бо котельня займе частину дитячого майданчика. І все затихло. Висновок: люди, дякуйте щодня панам з фото тут є і фотки наших "благодєтєлєй". http://www.volynnews.com/news/authority/70-simey-zalyshatsia-bez-tepla-iakshcho-sami-sobi-yoho-ne-provedut/
Сусід 2 Показати IP 21 Вересня 2015 19:59
В цьому питанні цілком підтримую Максима Благовірного. Так як КОТЕЛЬНЯ ПАТ ЕТМ ніколи не дотримувалася умов теплопостачання в нашому будинку, в нас в квартирі завжди холодно. Ми не хочемо надалі підтримувати жодних відносин з даним суб'єктом теплопостачання. ПАТ ЕТМ доживає свої останні місяці, ніхто не знає, що буде наступного року і чи взагалі варто вкладати кошти в котельню цього підприємства. На основі отриманого листа від ЛуцькТепла про неможливість надання послуг новий договір ми укладати не будемо, оплачувати надане тепло також не будемо, кому тепло - хай платить. І ми хочем глянути, що буде, коли в будинку приблизно 30 квартир не будуть платити за тепло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus