USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку масово вирізають дерева

3 Березня 2014 12:31
Луцька міська рада оголосила про роботи з благоустрою міста, втім, жителі нарікають, що натомість відбувається масове вирізування дерев. серед яких і багато здорових.

На офіційному сайті Луцької міської ради повідомили, що на вулицях міста тривають роботи з благоустрою. Зокрема, управлінці інформують, що триває корчування пеньків: «Згідно з угодою між департаментом житлово-комунального господарства міської ради та ТзОВ «М.Ж.К.» цими днями працівники дільниці зеленого будівництва здійснюють роботи на вулиці Коперника. У другій половині лютого виконали роботи з ліквідації пеньків на вулицях Огієнка, Степана Бандери та Коперника. Тут викорчували 112 пеньків. Найближчим часом роботи будуть продовжуватися на вулицях Коперника, Шопена, Шевченка та Гулака Артемовського».
У департаменті ЖКГ повідомили, що ТзОВ «М.Ж.К.» займаються винятково корчуванням пеньків й за новою технологією, згідно з якою, спеціальна техніка дробить корчі, не вириваючи їх із землі, і не пошкоджуючи комунікацій. А зрізуванням дерев здійснюють працівники КП «Зелене господарство».

Директор Володимир Мирка каже, що на вулиці Коперника зрізали більше 40-а дерев: «Ми лише виконавці. Нам дають відповідний ордер, ми робимо. А які дерева зрізувати – це вирішує відповідна комісія з 15 чоловік, голова цієї комісії заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська. Процедура відбувається так: є звернення людей, від ЖКП, з відділу благоустрою їдуть на місце, усе фотографують, під час профільної комісії презентують фото й розповідають про дерева, і члени комісії голосують які дерева зрізати, а які ні».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Ирина Показати IP 3 Березня 2014 12:53
Деревья жаль, но- пускай сначала дворник-жопа с метлой научится убирать регулярно опавшие листья, каштаны, тополиный пух и мусор с улиц, а затем уже высаживать можно туи, от которых мусора практически нет и голубые ели- приведите в порядок улицы города, и не только центр, но и спальные районы! Зачем столько зелени, если за ней не хотят ухаживать?- цинично, конечно, но- факт реалий. Заставьте дворников РАБОТАТЬ!
s до Ирина Показати IP 3 Березня 2014 13:05
а ти не хочеш дворніком попрацювати? Я вот живу на першому поверсі і вже задовбався за бидлом окурки і пачки пусті прибирати, деякі окурки навіть на балкон попадають це ж додуматись треба, тяжко так до мусорніка дойти? один раз навіть тампон бачив ппц, а про сюрпризи собачок і говорити немає чого
сс до Ирина Показати IP 3 Березня 2014 15:11
сама ж....а ! ще й приморочена, піди попрацюй двірником сама, їх як раз не вистачає, а таких посмітюхів як ти хоч відбавляй
Дворник Показати IP 3 Березня 2014 13:07
НА майдан деревья пошли! Для того, что бы бомжи майданутые грелись!!! а дворникам платить надо для того, что бы они работали!
питання до Дворник Показати IP 3 Березня 2014 13:37
Ти в якому медичному закладі лікуэшся паморок?
Софія Показати IP 3 Березня 2014 13:20
виріжте ще дерева біля теремнівського ставка
11111 Показати IP 3 Березня 2014 13:29
Повирізати додумались, а хто саджати буде? Думала про це ваша "комісія?
лучанин Показати IP 3 Березня 2014 14:20
Як би на голову тій бабульці впало ходила б кричала що не зрізали Вам не вгодиш !
Теремнівська Показати IP 3 Березня 2014 14:30
Необхідно просто перевірити роботу цієї комісії. Думаю вони погоджують все навіть без виїзду на місце. Хоча... хто зна. Сподіваюсь люстраціє покаже хто є хто.
історик Показати IP 3 Березня 2014 15:36
Напевно, будучи активним малим піонером, наш екс-комсомольський мер страшенно боявся темноти, в якій його найбільше лякали великі дерева з розчепіреним віттям. Страх був настільки сильним, що викликам мимовільне випорожнення по-маленькому, а часом і по-великому. Цей страх, приховуваний протягом десятків літ, став тепер фобією. Тому вирізування дерев - це плата рослин за страхи мера. Іншого пояснення не може бути, бо посадок нових дерев немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus