USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку мати 4 дітей підробила документи заради пільг

14 Травня 2018 18:45
Підроблену довідку про доходи чоловіка, а також копію трудової книжки, в якій вказані недостовірні відомості, надала мати 4 дітей у департамент соціальної політики Луцької міської ради, аби їй призначили усі види соціальної допомоги, компенсації та пільги.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду від 2 травня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, обвинувачена двічі 6 березня 2017 року та 31 липня 2017 року з метою призначення їй та подальшого отримання державної соціальної допомоги, як малозабезпеченій сім'ї, зверталася до Департаменту соціальної політики із заявою про призначення їй усіх видів соціальної допомоги, компенсацій та пільг, для розгляду якої в подальшому надала завідомо підроблені офіційні документи, а саме: довідку про доходи, в якій вказані недостовірні відомості щодо працевлаштування її чоловіка у ТзОВ «Темпері Констракшн», нарахованої та виплаченої йому заробітної плати, а також копію трудової книжки, в якій вказані недостовірні відомості щодо прийняття на посаду менеджера її чоловіка у ТзОВ «Темпері Констракшн». Таким чином вона надала завідомо неправдиву інформацію органам державної влади, з метою одержання субсидії.

Обвинувачена повністю визнала свою вину та не оспорювала фактичних обставин злочину. До слова, жінка є матір’ю чотирьох дітей.

Відтак суд визнав її винною та призначив покарання у виді штрафу розміром 3 тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51 тисячу гривень, з позбавленням права обіймати певні посади та займатись діяльністю пов'язаною з фінансовими ресурсами на строк 2 роки, однак, на підставі п.В ст.1 Закону України «Про амністію у 2016 році», звільнив від призначеного покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus