USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку може бути бунт?

18 Лютого 2014 16:30
Більш десятка представників ОСББ прийшли до Луцької міської ради сьогодні, 18 лютого, з власними вимогами. Зокрема, людей непокоїть зміна голови профільної комісії.

Так, під час засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, представники ОСББ заявили: якщо до них не дослухаються, то буде бунт.

«Ми прочитали вчора в інтернеті, що буде мінятися голова комісії, тому й прийшли сюди. Він нам допомагав у створенні ОСББ, ми не довіряємо новому голові, й не хочемо змін. Нас більше 120 співвласників ОСББ, за якими цілі будинки людей. Ми не довіряємо новому голові комісії. Треба до людей прислухатися, нам це набридло, що нас не чують. Якщо не буде звертати увагу на нас, то усе буде по-іншому, буде бунт. Не партії повинні вирішувати олігархічні, а люди!», - звернулися «бунтарі» до членів комісії.

Представники ОСББ вручили членам комісії звернення на підтримку Романа Бондарука й сказали, що підуть до всіх голів фракцій і до міського голови, щоб їх думка була врахована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пуля Показати IP 18 Лютого 2014 22:37
оце тема захистити рому-нехай на майдан 3.14здують!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus