USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку візьмуться за паркові пеньки

20 Серпня 2014 09:52
Волинський обласний туристичний клуб «Ми» та молодіжна громадська організація запрошує усіх бажаючих на благодійну акцію «Розмалюй фігуру в парку - подаруй дитині казку». Про це повідомляють організатори.

Активісти кажуть, що метою акції є надання парку імені Лесі Українки належного естетичного вигляду. Для цього хочуть відновити та перефарбувати дерев’яні фігурки казкових героїв, які випиляв із зрубаних дерев Олексій Литвин.

Результатом проведення акції буде гарний естетичний вигляд фігур, які стануть окрасою міського парку.

Акція розпочнеться 22 серпня о 10:00 біля "Ротонди" у Луцькому міському парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
коля Показати IP 20 Серпня 2014 10:09
це монстри, а не казкові персонажі
234 Показати IP 20 Серпня 2014 11:08
краще в викорчували ці пеньки, переорали і посіяли травичку, а то позаростає потім усе кущами і корчами, як майже у всьому парку
естет Показати IP 20 Серпня 2014 12:52
Такий колгосп з тими пеньками, а презентують як "казку". Ще з радянських часів ті пеньки різблять і малюють. Ну років 35 тому назад це було цікаво, а зараз? Зайці монстри? Дітей лякати. Крім токо такий витвір мистецтва до перших морозів. На наступний рік знову розмалюємо казку? підтримую ідею корчування й газонів. Не робіть з "гівна - кулю"
Корінний лучанин Показати IP 20 Серпня 2014 17:46
От стоїть у парку страшилка РОТОНДА і нікому до неї нема діла, ні міськраді ні дирекції парку. На споруду вже гидко дивитись коли проходиш поруч. ВИДНО ЩО НЕМА ГОСПОДАРЯ. Все зруйновано. Ходять поважно відпочиваючі у парку, гості міста, іноземці. бачать отого ГРИБА з місцевою назвою РОТОНДА , який просто соромить місто. Всі владці місцевого розливу, зайняті дерибаном. Скільки вже часу пройшло, а ніхто нічого не робить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus