USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку набиратимуть інструкторів для навчання патрульної служби

8 Серпня 2015 11:55
У Луцьку розпочинається набір в інструктори для патруля. Всі, хто захоче викладати на курсах поліції, пройдуть конкурсний відбур у столиці. Набір тренерів та інструкторів для навчання патрульної служби оголосять з понеділка 10 серпня. Про це повідомив начальник управління громадської безпеки УМВС України у Волинській області підполковник міліції Володимир Солоненко у програмі «Актуально» в ефірі телеканалу «Нова Волинь», - інформує Район. Луцьк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: хто йде в патрульну поліцію Луцька: 569 кандидатів за перший день

Є потреба у викладачах та тренерах з різних дисциплін, зокрема таких, що розвивають комунікативні навички. Також шукають викладачів з основ психології, юриспрунденції і права, інструкторів з фізичної та вогневої підготовки.

Відбір здійнюватиме спеціальна комісія у Києві. Також Володимир Солоненко, який їздив вивчати досвід правоохоронних органів у США і побував у поліцейській академії, розповів, що розвиток і кваліфікація окремо взятого українського міліціонера і окремо взятого кандидата у патрульну поліцію є вищою як спеціалізація американського поліцейського. Але завдання американського поліцейського дуже вузькопрофільні, в той час, коли завдання української патрульної поліції - дуже широкі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 8 Серпня 2015 11:59
мене з панею Наталко Семенівною візьміть -будемо патріотів виховувати
до анатоля Показати IP 8 Серпня 2015 17:06
коментар було видалено
викладач Показати IP 8 Серпня 2015 22:42
Можу прочитати курс етики ділового спілкування, риторики, естетики і етики, деонтології,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus