USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку нагородили бійців та волонтерів

28 Серпня 2016 16:36
З нагоди Дня памяті загиблих героїв волонтерів та членів “Спілки воїнів АТО Волині” у Луцьку нагородили державними та громадськими нагородами.

Нагородження відбулося 28 серпня, пише Волинське агентство розслідувань.

Відтак, за особисту мужність та героїзм, виявлені при виконанні громаянського обовязку в умовах, пов’язаних із ризиком для життя, високий професіоналізм, активну громадську позицію, самовіддане милосердя, виявлені під час надання медичної допомоги воїнам АТО медаллю “Знання, серце, душу-людям” нагородили підполковника медичної служби, начальника хірургічного відділення Луцького військового госпіталю Андрія Кострубського.

Медалі отримали також капітан медичної служби, старший ординатор хірургічного відділення Луцького військового госпіталю Василь Шпілька та завідувач відділення патології пухлин, хірург черкаського ообласного онкологічного центру Олег Колвець.

Окрім того, за високий професіоналізм, активну громадську позицію, увіквічнення памяті про загиблих на Сході України героїв з Волині медаллю “За відродження України” нагородили волонтера, директора Маяківського НВК Євгенія Возняка.

Голова “Спілки вїнів АТО Волині” Олег Твердохліб подякував за мужність та допомогу у такій нелегкій справі. Проте не всі змогли отримати нагороди особисто, адже медики і зараз знаходяться у зоні антитерористичної операції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
SS Показати IP 28 Серпня 2016 17:49
Воїнам потрібно давати тільки бойові нагороди за знищення ворога,за звільнення міста чи села і знищення ворожої техніки! А що це за милосердя? Як воїн може бути милосердним,я був на війні і якщо там бути милосердним то не виживиш,тебе побратими поважати не будуть люди через слабкість прокленуть...
побратим до SS Показати IP 29 Серпня 2016 08:43
Ну да,МЕДИКАМ там потрібно було іти і знищувати ворога,а поранені-хай помирають,адже SS вважає,що милосердним не місце на війні
кацапство Показати IP 28 Серпня 2016 19:26
А церковники тут як тут загрібають баптистський електорат

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus