USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку за мільйон відремонтують двір, який об’єднує чотири будинки

17 Березня 2017 08:29
Два роки депутатських звернень і ось результат - великий двір, який об’єднує 4 будинки – № 7, 9, 9а на проспекті Грушевського та № 16 на вулиці Гулака-Артемовського, нарешті відремонтують.

Голова фракції «УКРОП» у Луцькраді Ігор Поліщук розповів, що прибудинкова територія, якою користуються мешканці цих будинків, вже давно потребувала ремонту. Депутат добре знає про проблеми Привокзального мікрорайону, адже до міської ради був обраний саме від цього округу, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«Жителі зверталися до мене з проханням посприяти ремонту прибудинкової території ще з 2015-го року. Ремонт мав відбутися в 2016-му році, але чомусь не встигли. У 2017 гроші знайшли на ремонт цієї прибудинкової території. Обіцяють облаштувати дитячий майданчик, стежки та розширити проїжджу частину у дворі», – каже Ігор Поліщук.

«Наш двір не ремонтували дуже давно. Тут замість проїжджої частини – ями, ані пройти, ані проїхати, весь час брудно. Коли пройде дощ, то замість дороги – болото. Щоб об’їхати ями, автомобілі виїжджають на тротуар, а звідти – на квітник», – нарікає місцева мешканка Галина.

Тепер, згідно проекту території, тут облаштують парковку, розширять дорогу, покронують дерева, облаштують пішохідні доріжки та дитячий майданчик. На це планують використати з міського бюджету більше мільйона гривень.

«Обіцяють, що в червні почнуть роботи, а до кінця серпня завершать», – кажуть місцеві мешканці.

Ігор Поліщук зазначає, що хоче, аби міська влада знайшла кошти на ремонт ще однієї прибудинкової території в його виборчому окрузі. Депутат наголошує, що там критична ситуація – через відсутність ремонту та реагування з боку комунальних служб, почав просідати будинок.

«Дуже хотілося б провести ремонт території біля будинків за адресою Коновальця 1 і 1а, тому що там є проблеми не тільки з прибудинковою територією, а й з каналізацією. Під будинок затікає вода. Цей процес спричиняє руйнування багатоповерхівки, вона почала осідати», – каже Ігор Поліщук.

Депутат наголошує, що робота для виборців, яка стосується покращення умов їхнього проживання, має бути першочерговим завданням у депутатській діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 17 Березня 2017 10:24
І нам так казали, і обіцяли те, що й вам - відремонтувати прибудинкову територію на Захарова 12 та 14 у 2016 році, вже 2017, а віз і нині там. Чекайте і надійтесь!
Ирина Показати IP 17 Березня 2017 10:50
Единственный адекватный депутат во всей это так называемой раде- респект! Спасибо!
Лікар до Ирина Показати IP 18 Березня 2017 15:28
Не спіши дякувати - ще нічого не зроблено.
русиш Показати IP 17 Березня 2017 11:59
бабки вам местные помогут)
Йопрст Показати IP 17 Березня 2017 20:59
Морда Кубіцхя тільки думає як сьирить,всі двори такі кончені ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus