USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку – новий флешмоб «Перемога», кличуть людей

13 Липня 2015 16:45
Слово «Перемога» цьогоріч планують сформувати під час флешмобу, який відбудеться в рамках фестивалю "Бандерштат". Про це інформує БУГ.

«Бандерштат-2015» не зраджує традиціям – цього року також учасники фестивалю вишукуються у символічне та актуальне слово для України – «ПЕРЕМОГА».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Бандерштат» у Луцьку: що нового буде цьогоріч

Як і в минулі роки, утворювати слово будуть учасники фестивалю. Організатори сподіваються, що цього року участь у флешмобі візьме якомога більше людей, – повідомляють організатори.

Війна на сході країни не припиняється вже другий рік поспіль. І хоча політики називають це всього-на-всього антитерористичною операцією, саме на Донбасі загинули тисячі українців. Та й зараз ситуацію на сході України не назвеш спокійною. Тож, нехай цей заклик «Перемога», набуде скорішого сенсу і війна на Донбасі дійсно припиниться!

Нагадаємо, минулого року учасники фестивалю флешмобом передали «привітання» Володимиру Путіну, утворивши абревіатуру «ПТН ПНХ». Зі слів самих учасників, то був наймасовіший флешмоб.



У 2013 році учасники утворили найбільший в Україні Тризуб. В позаминулі роки бандерштатівці утворювали абревіатуру «УПА» та формували прізвище Героя України Степана Бандери.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Перемога? Показати IP 14 Липня 2015 08:02
А може актуальніше і по-людські краще було б слово МИР використати? Чи "Бандерштату" це слово невідоме? Як на мене, то цей фестиваль асоціюється лише з якоюсь агресією. Краще би ось такі "позитивні і добрі" заходи заборонили, а не збивали зірки з Меморіалу Слави.
Анонім до Перемога? Показати IP 14 Липня 2015 17:22
Подписываюсь под каждым словом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus