USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Найбільший прапор України розгорнули у Луцьку на «Бандерштаті». Відео

7 Серпня 2021 21:05
Найбільший державний символ України – синьо-жовтий прапор – розгорнули просто неба відвідувачі фестивалю «Бандерштат», який триває у селі Рованці, поблизу Луцька. Традиційний патріотичний масовий флешмоб відбувся після виступу гурту «Фіолет».

Як зазначили організатори, стяг побував у більшості областей України. Вперше його розгорнули в Києві 24 серпня 2012 року. Загалом в містах та селах України велетенський прапор, розмір якого 40 на 60 метрів, розгортали близько двох сотень разів.
Читати ще: Усе, що треба знати про «Бандерштат-2021». Програма, ціни, цікавинки

Уже давно невід’ємною складовою «Бандерштату» стали масові флешмоби за участю гостей фестивалю. Попередні роки запам’яталися учасникам заходу саме флешмоб-акціями, під час яких сотні людей, зібравшись докупи, утворювали, зокрема, величезні слова «Бандера», «УПА», «Перемога», «UA», «FREE».

Цьогорічний захід не став винятком. Наслідуючи тему українського націоналістичного духу, бандерштатівці розгорнули під волинським небом величезний державний символ нашої Батьківщини – Прапор України.

Читати ще: Вечірня ватра та акустичний концерт: під Луцьком відфестивалили перший день «Бандерштату-2021»

Як неодноразово зазначали організатори фестивалю, патріотичний флешмоб – це ще один крок у вихованні справжніх українців, це утвердження культу свідомої нації, це прищеплення любові до своєї країни та її цінностей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
сс Показати IP 7 Серпня 2021 22:29
зробіть щось більш корисне
Всезнайко Показати IP 7 Серпня 2021 22:58
Це перемога.
Старожил Показати IP 7 Серпня 2021 23:46
Борзописці, схаменіться. Бандерштат у Луцьку? І в якому місці? Га? Фестиваль у Рованцях, це добре видно з панорамних фото. А Рованці навіть не належать до Луцької громади. Колись ця партіотична тусувка справді відбувалася в обласному центрі, на території, прилеглій до парку. Цьогоріч - в Рованцях поблизу Луцька, і не дуріте людей. Не приписуйте майбахам те, чого насправді не має.
діванний патріот Показати IP 8 Серпня 2021 09:14
і що далі? шапіто....
? до діванний патріот Показати IP 8 Серпня 2021 12:00
чем недоволен? 73% поддержали-вот и радуйся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus