USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку стартує набір до нової поліції. ОНОВЛЕНО

28 Липня 2015 11:57
Як повідомив сьогодні у Луцьку Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, з наступного тижня у місті починається набір до нової поліцейської патрульної служби.

Набір триватиме до кінця серпня.

Нова поліція приступає до виконання обов’язків у Луцьку в листопаді цього року.

Арсеній Яценюк закликав усіх охочих подавати заявки на вступ до нового підрозділу.

Згідно з інформацією, яку оприлюднив Яценюк, у луцькій патрульній службі буде задіяно 160 поліцейських, із них щоденно працюватиме 20 постійно діючих патрулів.

Патрульна служба працюватиме 7 днів на тиждень 24 години на добу.

Згідно із попередньою інформацією, лучани матимуть змогу заповнити анкети й ознайомитись з умовами вступу до рядів Патрульної поліції міста орієнтовно через 5 днів. Офіційну інформацію про старт кампанії незабаром розмістять на офіційному сайті УМВС України.

«Наше завдання – щоб городяни побачили доступність у спілкуванні з представниками оновлених правоохоронних органів», - сказав під час презентації нової поліції у Луцьку прем'єр Арсеній Яценюк.

Очільник МВС України Арсен Аваков закликав лучан підтримати працівників нової патрульної служби.
«Як і на території всієї країни, так і в Луцьку створять нові райвідділи міліції, повністю оновлять дільничний склад та кримінальний блок. Жодна реформа не пройде без довіри громадян. Цим новим людям, які працюватимуть в новій поліції, спочатку доведеться нелегко, бо основне кредо поліції – служити і захищати, тому підтримайте їх», - сказав Аваков.
Перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе наголосила, що ми даємо нашим героям можливість кар’єрного росту, аби нова поліція у Луцьку була справді якісною, для навчання ми залучимо наших колег з Америки, Канади та Польщі. Вони будуть допомагати вчити луцьку поліцію.
Як повідомив очільник київської поліції Олександр Фацевич, патрульні з Луцька будуть приїжджати в Київ для отримання досвіду від столичних побратимів, буде такий обмін.

Він закликав лучан долучатися до процесу створення нової поліції, активно подавати заявки на вступ до підрозділу.

«Чим більше буде претендентів, тим якіснішим буде відбір, і професійнішим буде склад поліції», - сказав він.

До слова, раніше начальник міського відділення ДАІ Віктор Главічка прокоментував власне бачення стосовно старту роботи Патрульної служби міста Луцька.

«Луцьк – одне з перших міст, де відбудеться реформа патрульної служби. Тобто інспектор нової структури, що буде створена у місті, виконуватиме функції як здійснення контролю за дотриманням Правил дорожнього руху, так і інші функції патрульного (безпека у дворових територіях тощо). Служба реагуватиме на потреби громадян, а кількість працівників у Луцьку становитиме 200 осіб», - каже головний очільник міста.

З його слів у Луцьку збільшать кількість патрулів, наприклад, швидкість виїзду на виклики у Києві вже скоротилася з 20-30 до 3-5 хвилин. Кожен наряд реагуватиме на повідомлення, використовуючи сучасні засоби (GPS-навігатори) – у черговій частині отримують повідомлення про ту чи іншу подію і черговий бачить, де найближчий наряд, що покращує роботу правоохоронців. Наприклад, патрульній службі буде виділений певний район, де діятиме 4-5 автопатрулів, піші патрулі.

Натомість, Віктор Главічка зауважив, що наразі, коли кількість нарядів обмежена, пошук, наприклад, автомобіля, водій якого зник із місця скоєння ДТП, займає більше часу. Законодавство у частині ДТП та зникнення водіїв з місця скоєння автопригоди недосконале. Суть недосконалості законодавства полягає у тому, що стаття 122-4 передбачає, що залишення водієм транспортного засобу та іншими учасниками дорожнього руху місця транспортної пригоди, до якої вони причетні, карається штрафом у розмірі від 255 до 306 гривень. На мою думку, штрафна санкція повинна відповідати завданим збиткам. Так, для пошуку водія, який зник із місця автопригоди, задіюються наряди, витрачаються державні кошти на бензин тощо. Ступінь притягнення водія до відповідальності не відповідає тим коштам, які витрачає держава. Тому, на мою думку, законотворцям варто змусити порушника відшкодувати збитки, які він завдав державі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
уввчфі Показати IP 28 Липня 2015 12:11
Зробіть патруль в Нововолинську, мєсна банда яка вже ріже і грабить людей 7 років. Вчора в ночі знову побила мирних людей! Донесіть АВАКАОВУ!!!!
Юрєц Показати IP 28 Липня 2015 12:11
нарешті
Анонім до Юрєц Показати IP 28 Липня 2015 15:03
брехливий кулявлоб, зрощений олігархатом для промивання мозку зневіреному і збіднілому вкрай населенню(не менше 80%), припхався на Волинь пропіаритись за рахунок патрульної служби, оскільки підтримка його серед лохторату наблизилась до нуля. Ще пару слів про реформу міліції,яку проводить аваков, для мене вона асоціюється з яскравим макіяжем на морді запухшої алкоголічки, або з нафарбованими нігтями, під якими тона бруду, короче, до цього "міністра мвс" єдине питання по суті, коли він збирається вигнати мафію з мвс, чи вона вже стала народною і відповідає усім критеріям нової поліції. нудить від нахабної брехні і лицемірства "нової влади"
Варвар Показати IP 28 Липня 2015 12:18
для довідки..я не вірю міліції. пояснюю чому. Та тому що Аваков тримає такого прихвоста як Терещука. Який приїхавши на волинь, привіз з собою кримезних хлопців, та почав добувати бурштин. Також розвинув сітку продажу наркотиків. На сьогоднішній день він же займається продажою наркотичних засобів у Києві та області. Розумієте які це масштаби та фінанси. ТОму нова поліція це лише видимість створення реформ, а насправді нічого не змінюється..стрі кадри лишаються й підпільно косять гроші
Яйценюк до Варвар Показати IP 28 Липня 2015 14:05
Ото вже нова поліція - старі морди в нові шати повбирали і кричать рехворма. Пошити нову форму для т. зв. поліції гроші є, снайперські приціли дарувати -гроші є. Вони якого х...я будуть з такою технікою робити в Луцьку? А грошей щоб пошити нову форму для Айдара, Азова, ін. добровольчих загонів - немає. Яйценюк і Собаков - бандюги і злодюги, які гноять людей на сході, яким вигідна війна, а л..хів -хохлів все реформами годують і показухи влаштовують.
правдива до Яйценюк Показати IP 29 Липня 2015 08:10
Азови, Айдари, ПС... ласкаво просимо до законних лав ЗСУ, МВС та СБУ і немає що тут плодити що завгодно!!!
Ку-ку-ку Показати IP 28 Липня 2015 12:32
Ото вже полішуки з прилеглих сіл посунуть записуватись!
Анонім Показати IP 28 Липня 2015 12:37
звідки дані? забрали вашу копанку чи прогнали ваших дилерів з території?
Мойша Показати IP 28 Липня 2015 12:41
А що скажуть психологи про схрещені руки Ека Згуладзе під час виступу Яценюка?
луцький Показати IP 28 Липня 2015 12:46
Як же кумарить той вискочка Гузь!!!
Теж луцький до луцький Показати IP 29 Липня 2015 15:17
А лапін сховався за спину Гузя, то й його не видно))), нікчема закумарений))).
полішук Показати IP 28 Липня 2015 12:49
У Луцьку в 1900 р. було 60 відсотків євреїв, а ти звідки родом кукурікало?
Випускник школи Показати IP 28 Липня 2015 12:50
Всі або переважна більшість тих хто ховається від мобілізації кидаються в нову поліцію . В країні мінтов і так на порядок більше ніж військових , але порядку немає . Парадокс - набирати в поліцію приїхав Яценюк і Аваков ,а в армію виловлюють всіх підряд . Питання чому служба в поліції важливіша ніж в ЗСУ , і в окопи на сході їх заганяти не будуть, ??? Що тепер в Україні важливіше : боротьба з внутришнім ворогом чи зовнішнім ... ???
Слостережливий Показати IP 28 Липня 2015 12:54
Шановні воєнкоми, "вчіться " як потрібно проводити набори в армію при мобілізації .
луцька Показати IP 28 Липня 2015 13:07
гузь як піветь-тут як тут.
Показуха Показати IP 28 Липня 2015 13:20
Нова поліція на базі старої міліції це не більше, ніж показуха, щоб створити видимість реформ і отримати гроші від заходу.
Злосний Хабарник до Показуха Показати IP 28 Липня 2015 15:28
Перед тим як щось 3.14здіти спробуй дати поліцейському хабаря. З мєнтами легше договоритись.
Песимістам Показати IP 28 Липня 2015 13:41
От через вас песимістів у нас і нічого не рухається. Процитую слова з пісні Noize Mc " Специально для вас будет полный пи*дос, для всех остальных всё будет отлично!"
Микола Показати IP 28 Липня 2015 14:57
Шановна редакція, напишіть куди подавати заявку на вступ у поліцію????????
Анонім Показати IP 28 Липня 2015 15:10
Чому все це за рахунок наших пенсій?
ПМ Показати IP 28 Липня 2015 15:47
ефективно боротись із вуличною злочинністю (грабежами, кражами) нові патрульні поліцаї зможуть лише тоді коли будуть застосовувати ЗБРОЮ. бандота і бикота не боїться міліції і не злякається поліції, а лише впаде на коліна коли буде застосовуватись ЗБРОЯ. бандота боїться тільки СИЛИ, а мандіжом їх не поборють.
РОМАН до ПМ Показати IP 28 Липня 2015 17:47
повністю підтримую!
ХХХ Показати IP 28 Липня 2015 16:16
Як би в це хотілось повірити! Але на жаль я РЕАЛІСТ. І тому розумію, що наші МВС, СБУ, прокуратура і судді це все система. І якби з найбільш світлими думками і силами не хотів її реформувати в нього це не вийде, оскільки попадаючи в систему ти стаєш, або її частинкою, або тебе звідти викидають як не потрібну "детальку" яка заважає роботі. Щоб подолати систему її потрібно повністю ліквідувати і заборонити колишнім її працівникам взагалі коли не будь там працювати. Іншого шляху на жаль не існує!!!!!!!!!! P.S. Розуміння цього приходить після спілкування з діючими або колишніми силовиками.
Для довідки Показати IP 28 Липня 2015 17:44
Якщо хтось не знає, в Нову поліцію беруть зовсім не причетних до МВС і СБУ людей, не за спеціальною освітою, це може стати будь хто, який пройде відбір і відповідне навчання як по знанням, фізичним вправам і кульовій стрільбі.
XXX до Для довідки Показати IP 28 Липня 2015 18:59
Та ти що! А звідки в киівській новій поліції з явилось близько 40 колишніх ДАІшників? і ще купа колишніх міліціонерів? Про це навіть Згуладзе публічно говорила, що люди були перепровірені і готові служити "по-новому". Так що довідка в тебе "фуфло" не варте уваги.
Оксана Показати IP 28 Липня 2015 19:25
Ви чого всі розкричались???!!! Справді якісь песимісти-реалісти. Хочете щось змінити - почніть із себе - йдіть і пишіть заяву та покажіть яким має бути поліцейський. Я обов'язково спробую. Ось тоді й побачимо, кого беруть і чи справді без блатів приймаються на роботу нові поліцейські.
456 до Оксана Показати IP 5 Серпня 2015 13:17
Пішов би та вік не дозволяє.Ну а ти спробуй, то можливо як набереться таких як ти більше то, щось і поміняєте у тому МВС бо там більшість одні хапуги та невдахи у даний час зібрались.
123 Показати IP 28 Липня 2015 20:59
Зробіть патруль в Володимир-Волинська ! Можливо щось змінеться а Главічка такій самй брехун як і його посіпаки . Донесіть АВАКАОВУ!!!!
123 Показати IP 28 Липня 2015 22:13
Зробіть патруль в Володимир-Волинську, та поміняйте місцевого начальника міліції Здомищука В.П.,а то вже він з тим кришуванням контрабанди всім надоїв - брехун та злодій. Донесіть АВАКАОВУ!!!!
еу до оксана Показати IP 29 Липня 2015 22:19
))))) Читаю всі коменти і дивуюся, одні кричать система другі про мораль інші про старих мєнтів. Та б...ь люба людина йде працювати за гроші за зарплату, а тепер поясню, якщо новим поліцаям обіцяють по 10 000 і жодних проблем з бензином і т.д і т.п то чомуж не працювати? Але у мене питання як можна за 3 місяці пройти курс навчання адже суд ще слааа Богу ніхто не відміняв і неправильно складений наприклад протокол там скасують аж на ура І БУДУТЬ АБСОЛЮТНО ПРАВІ, ДЛЯ ТУПОГОЛОВИХ ПОЯСНЮ ЧОМУ ТОМУ ЩО ЦЕ ПО ЗАКОНУ, а от питання в тому чому ніхто замість того що набмрати людей з вулиць не думав навіть про те щоб НАРЕШТІ зробити достойну зарплату працюючим міліцейськи і сказати що як тільки що то нафіг з пляжа, однак у нас українців як завжди "давайте спочатку ЛАСАТИ ЗВІЛЬНЯТИ АБО РОБИТИ ЩОСЬ АБИ ВКУСИТИ КОГОСЬ" я звичайно розумію що менталітет не подіниш нікуди алеж люди ДА НАВЧІТЬСЯ ВИ РАХУВАТИ СКІЛЬКИ ГРОШЕЙ ПІДЕ НА ВСЯКУ Х....Ю і заради чого аби "не так як в попепередників" тьфу.
456 до еу до оксана Показати IP 5 Серпня 2015 13:24
Дивуйся і далі. А за три місяці цілком реально навчити основного у роботі поліцю. Окрім того єще і поточні навчання під час рботи. А сновн із цього, хто хоче той навчиться, ахто не маєбажання того і за рік не навчиш, відсіються.
апдквч Показати IP 3 Серпня 2015 21:13
Хто знає?чи беруть до поліції інвалідів війни 3-ої групи?
Володимир Показати IP 12 Вересня 2015 12:35
Доброго дня.я пройшов два етапи відбору в патрульну службу і був запрошений на проходження ВЛК і прийшов на проходження медогляду майже всі кабінети пройшов.пішов до лора ,а він викликав головного лікаря-цей забирає мої документи і говорить ,щоб я прийшов наступного дня.я приходжу наступного дня і мені говорять що я непридатний.......ось таке відношення і така у нас реформа.....!
Yupex Показати IP 29 Листопада 2015 19:54
А чи знаєте ви, лучани, - що вступ до лав поліції не безкоштовний? У мене друг пройшой співбесіду і фізичну підготовку, та для всупу цього було недостатньо. Йому повідомили, якщо даєш вступні 3 000 доларів, тоді ти пройдеш. - "на жаль" у нього не було таких коштів і йому сказали - допобачення. Питання. - І що в цій (нашій) країні помінялось? за що ми боремось, за кого воюємо і як можна цій владі довіряти? Філософська теза - Україною керують ті, кому вона не потрібна бо керують тільки заради власної наживи і на людей їм "наср@ти"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus