USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку оголосили тендер на встановлення котельні на біопаливі

15 Вересня 2016 13:31
Відбулося відкриття тендерних пропозицій із встановленню котла на біопаливі, що забезпечить безперервним гарячим водопостачанням мешканців мікрорайону підшипникового заводу у Луцьку в міжопалювальний період.

Про це повідомили у прес-службі ДКП “Луцьктепло” .

Так, 13 вересня 2016 року у приміщенні ДКП “Луцьктепло” відбулося відкриття пропозицій першого етапу тендеру по Лоту №6 “Котельня на альтернативному виді палива”, яка реалізується в рамках Проекту реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьк, що фінансується за кошти кредиту Європейського Банку Реконструкції та Розвитку і гранту від Фонду Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та екології (E5P).

Ця котельня потужністю 5 МВт, після її встановлення, забезпечить безперервним гарячим водопостачанням мешканців мікрорайону підшипникового заводу в міжопалювальний період.

Тендерну документацію придбали 13 компаній з різних країн, з яких 8 подали свої пропозиції, зокрема INTECH SLOVAKIA, s.r.o. (Словаччина), AXIS INDUSTRIES AB (Литва), UAB "ENERGIJOS TAUPYMO CENTRAS" (Литва), ENERSTENA Ltd. (Литва), ENERTEX SARL (Франція), Підприємство "TEЦМ-АЛЬЯНС" (Україна), ТОВ "Viessmann" (Україна), ТОВ "ЮТЕМ-IHЖИНІРИНГ" (Україна).

Конкурсні заявки розкривалися в присутності учасників торгів або їх представників, за участі технічного консультанта проекту - датської компанії “Ramboll A\S”, працівників ДКП “Луцьктепло” та Луцької міської ради. Процедуру відкриття проводив заступник директора з впровадження інноваційних технологій та міжнародних проектів Богдан Карачевський.

Розпочав свою роботу оціночний комітет, який після опрацювання наданих пропозицій визначить переможця першого етапу тендеру.

Відповідно до процедури, тендер проводиться у два етапи: на першому розглядаються технічні пропозиції учасників, на другому етапі буде проведена оцінка цінових пропозицій та визначення остаточного переможця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гпз Показати IP 15 Вересня 2016 22:13
А як буде розраховуватись вартість теплопостачання та води після цього? Чому фірма банкрот бере кредит...тому що скоро вона буде приватною точніше континіумовською або.. Боротьба триває)) де тут вигода людей ? В нових тарифах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus