USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку п’янички розкрадають метал. Чому «мовчить» міліція?

8 Квітня 2014 09:17
На території міста люди з алкогольною залежністю покрали смітники на зупинках.

Про це повідомив під час оперативної наради перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

З його слів, «ще ні світ, ні зоря», а люди, які не мають коштів, аби похмелитися, тягнуть звідусіль метал. Як пояснив Святослав Кравчук, особисто він сам став свідком такого неприємного інциденту в половині восьмої ранку. Він наголосив, що у центрі міста поставили новенькі за кошти з міського бюджету поставили новенькі смітники, утім уже їх немає.

Знайдіть ту людину, яка приймає металобрухт. Не можуть же комунальники постійно бігати за тими, хто його «тягає», - звернувся віце-мер до правоохоронців.

Також він зазначив, що аналогічна проблема – незаконна торгівля алкоголем, зокрема так звані «точки» продажу горілки.

«Чому ми не можемо знайти людей, які торгують горілкою, тим самим споюючи лучан? А вони ще й ще й солоний огірочок «у якості бонусу» додають. Хіба так важко їх притягнути до кримінальної відповідальності» – запитав він у очільників міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
я Показати IP 8 Квітня 2014 09:36
тому що нема міліції.... самі її дискредитували.... самі поставили на коліна, а тепер хочете, щоб вона вас захищала.... ну-ну.. Правий сектор тепер херої...от вони хай і допомагають
хм до я Показати IP 8 Квітня 2014 09:51
точно-нема міліції-одні мусора-яких треба на нари,а декого навіть розстріляти
Роман до хм Показати IP 8 Квітня 2014 12:00
У тебя что Зеки есть в семье?
Лучанин до хм Показати IP 8 Квітня 2014 21:35
Ти не ХМ, ти ДИ* ІЛ, як мінімум. Тебе що з палати вигнали? Чи ти може з Луганська втік?
до влади Показати IP 8 Квітня 2014 09:39
тому що ви самі кришуете металістів що скуповують метал! в нас зупинкі відриваються що уж тут говорити про смітники,не хватило розуму іх закріпити намертво! і де так звана самооборона що патрулює місто!?
до я Показати IP 8 Квітня 2014 09:42
причому тут міліція і при ній крали!просто вона знае хто в тому районі скуповуе метал і за хабар його відпустять а на остальне ім наплювати!так само було декілька років тому з ліхтарями з парку!
лучанка Показати IP 8 Квітня 2014 10:08
А коли була міліція то що точок з горілочкою не було? С. КРАВЧУКУ ПІДКАЖУ на ПІВНІЧНОМУ .
лучанка Показати IP 8 Квітня 2014 10:08
коментар було видалено
Правда Показати IP 8 Квітня 2014 10:57
Пояснюю, терміново треба відокремлювати слідчий відділ від МВС та перетворювати його, як у всьому світі на окремий орган Слідчий Комітет, тоді буде видно хто і як працює, основні корупційні дії, завалювання розкритих справ рядовими працівниками міліції, дільничними , ВКР,БНОН, ДСБЕЗ та іншими підрозділами виконуються працівниками корумпованого слідчого відділу під контролем зав'язаних з ним контролюючим органом ПРОКУРАТУРИ! Слідчі є такими працівниками міліції, як і прибиральниця в хірургічному кабінеті. Вони не є потрібними для органів правопорядку у плані розкриття та профілактики злочинів. Вони є на даний час органом для заробляння грошей керівництву територіальних підрозділів МВС.
ххх Показати IP 8 Квітня 2014 11:47
чомусь за муніципалів кравчук мовчить, мабуть у них вузька спеціалізація-розганяти бабуль біля базару.
Лучанин до ххх Показати IP 8 Квітня 2014 21:38
оце правильно, а де муніципальна міліція? а саме головне де правий сектор, автомайдан та самооборона? алє, активісту ану розшукувати смітники.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus