USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку п’яничка побив працівника піцерії та потрощив таксі

1 Жовтня 2017 11:36
Нетверезий чоловік побив працівника піцерії у Луцьку та розтрощив вікно у таксі.

«Начудив» чолов’яга ввечері 30 вересня, повідомляє Волинь24.

У кафе «Сіті піца», що на вулиці Львівській, п’яний відвідувач відмовився платити за випите і з’їдене. Чоловік нахамив працівнику, побив його та пошкодив термінал. Згодом він ще й вибив ногою вікно припаркованого неподалік таксі.

Хулігана затримали охоронці. Згодом вони ж викликали поліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Слава тверезості Показати IP 1 Жовтня 2017 13:10
Ганьба алкоголізму ! Сумно дивитись, бачити і чути і читати і слухати про пянки і неадекватні вчинки в стані алкоголю.... Неадекватними і агресивними і т.д. робляться українські люди після вжиття алкоголю... ...Пора закидати українцям п'янки- це точно! Допиваємося і старі і малі до білої гарячки і до свинячого стану ! Ми свині чи ми ЛЮДИ ? Ми люди чи нелюди ? Православні священники канонічні і неканонічні , Ви шановні, менше про патріархати сваріться і розказуйте, а розказуйте про ТВЕРЕЗИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ і пишіть і вчіть! Пора ПЕРЕСТАВАТИ ПИТИ АЛКОГОЛЬ І МАЛИМ І СТАРИМ !!! ( У Бога немає релігій, а всі ми, люди -Божі творіння).
Чумак Показати IP 1 Жовтня 2017 18:36
Передав вiтання!!! Так буде з кожним джокером як будуть лiзти на чужi стоянкi!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus