USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку погодили, де будуватимуть житло атовцям

31 Травня 2017 15:52
Депутати Луцької міськради погодили детальні плани територій на земельних ділянках, які належать Волинській обласній раді.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міської ради 31 травня.

Нагадаємо, голова Волинської облради Ігор Палиця під час останньої сесії повідомив, що волинські забудовники отримають дозвіл на будівництво багатоповерхівок на ділянках, які належать облраді, за умови, якщо на баланс ради для подальшої передачі бійцям АТО надаватимуть квартири.

Зокрема, дві ділянки для цих цілей розташовані у Луцьку. На сесії міськради депутати розглянули проекти детального плану територій на вулицях Залізна та Стрілецька.

Зокрема, на вулиці Залізна колись розташовувалася рятувальна станція, яка виїхала. Щоб можна було на цій ділянці збудувати 8-поверівку, яка там запроектована, треба цільове призначення.
Аналогічна ситуація на вулиці Січова. Тут свого часу була пенітенціарна служба, яка теж з’їхала. Для зведення багатоповерхівки тут також треба змінити цільове призначення. Неподалік від ділянки, де хочуть збудувати будинок, є стихійна парковка, де пропонують облаштувати паркомісця для майбутніх мешканців багатоповерхівки.
Наступним кроком стане проведення тендеру. Виграє його той забудовник, який передбачить найбільший відсоток квартир обласній раді для виділення їх бійцям АТО. «Розраховуємо з двох ділянок отримати більше 30 квартир на обласну раду, це близько 10-12% від загальної кількості», – зазначав Ігор Палиця та додав, що завдання облради полягає в тому, аби отримати максимальну кількість квартир від забудовника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus