USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку пропонують продавати алкоголь вночі лише на заправках

15 Січня 2014 11:36
Максимально обмежити продаж алкогольних напоїв у нічний час пропонують у виконкомі Луцької міської ради.

Під час засідання виконавчого комітету, що відбулося 15 січня, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук запропонував винести на сесію міської ради питання про заборону реалізації алкогольних напоїв після 23.00.

«Подивіться, у нас є магазин «Пивбаза» - по Соборності та на Львівській. Вони просять режим роботи до 24 години. Зрозуміло, для чого – в весняно-осінні період всі будуть там купувати пиво, потім молоді люди розходитимуться по подвір’ях і розпиватимуть його до 3-ї години. На мою думку, такої нагальної потреби, щоб наші магазини, що знаходяться за межами житлових об’єктів, до 24-ї години реалізовували алкогольні напої, немає»,- зазначив Святослав Кравчук.

Попрацювати над цим питанням він запропонував Управлінню розвитку підприємництва та винести на засідання сесії міської ради пропозиції про заборону реалізації в усіх торговельних точках з 23.00 алкогольних напоїв, зокрема пива. Таким чином планують зменшити кількість молодиків, які у парках, скверах та на прибудинкових територіях розпивають алкоголь вночі.

На думку першого заступника міського голови, право продавати алкоголь після 23.00 потрібно залишити лише автозаправним станціям. Вони, мовляв, добре освітлюються та за асортиментом не поступаються супермаркетам.

Цю думку підтримав міський голова Микола Романюк. З його слів, ті, хто купують алкоголь вночі, потім розпивають його на дитячих майданчиках, кричать усю ніч та нищать дитячі майданчики. На його думку, для тих, хто бажає вживати алкоголь у пізній час, достатньо барів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
volodymyrovych Показати IP 15 Січня 2014 12:35
Не розумію, кому взагалі спало на голову продавати алкоголь на АЗС - це що, речі першої необхідності для водіїв. Не дивно, що у нас такий високий відсоток ДТП із участтю нетверезих водіїв... Романюк, ніби розумний чоловік і не пяниця, але в цьому випадку він явно проявив свою некомпетентність і безпринциповість.
Володимир Показати IP 15 Січня 2014 12:37
На думку першого заступника міського голови, право продавати алкоголь після 23.00 потрібно залишити лише автозаправним станціям. Вони, мовляв, добре освітлюються та за асортиментом не поступаються супермаркетам. Цю думку підтримав міський голова Микола Романюк. З його слів, ті, хто купують алкоголь вночі, потім розпивають його на дитячих майданчиках, кричать усю ніч та нищать дитячі майданчики. На його думку, для тих, хто бажає вживати алкоголь у пізній час, достатньо барів. ДЕ ТУТ ЛОГІКА!!! ЗАПРАВКИ В НАС В ЦЕНТРАЛЬНИХ ЧАСТИНАХ МІСТА, КУПУЮЧИ ТАМ СПИРТНЕ ТАК САМО ЙОГО БУДУТЬ РОЗПИВАТИ НА ДИТЯЧИХ МАЙДАНЧИКАХ!!!
Остап до Володимир Показати IP 15 Січня 2014 15:38
Думаю не відкрию таємницю для наших "високопосадовців" що молодь зараз "тусується" не біля ларків а біля крупних супермаркетів які продають спиртне цілодобово і на яких Романюк з кравчуком на пару хіба погавкати і то здаля зможуть....
333 Показати IP 15 Січня 2014 17:19
Алкоголь потрібно взагалі заборонити продавати після 22.00 всім.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus