USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку просять перевірити дерева на території садочків

28 Жовтня 2016 10:14
Через обвал дерева на ігровому майданчику одного з дитсадків міста депутати просять перевірити стан всіх дерев, які ростуть на території ДНЗ та інших навчальних закладів Луцька.

Про це йшлося під час 14-ої сесії Луцької міської ради 26 жовтня.

Депутат фракції УКРОП Вікторія Побережна повідомила, що до неї звернулись батьки, чиї діти навчаються в ДНЗ №13 «Дельфін». 12 жовтня на території садочка вітер повалив дерево, яке впало на територію ігрового майданчику. Зі слів депутата, це викликало занепокоєння в батьків – ті переживають, що діти могли постраждати.

«Враховуючи вищезазначене, прошу перевірити дерева на території усіх ДНЗ та навчальних закладів Луцька на безпечність», - зазначила депутат.

Запит Вікторії Побережної підтримали колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus