USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку просять змінити план території, щоб побудувати житловий будинок

23 Липня 2018 10:49
ТОВ «Євробуд» просить у Луцької міської ради дозволу на коригування детального плану території в межах вулиці Наливайка, аби побудувати шестиповерховий будинок.

Про це йшлося 23 липня під час постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Як розповів в. о. начальника управління містобудування та архітектури Веніамін Туз, до міської ради звернулося ТОВ «Євробуд», яке є власником ділянки площею 5740 метрів квадратних на вулиці Наливайка, 24. Представники підприємства просять відкоригувати детальний план території в районі вулиці Наливайка для будівництва шестиповерхового багатоквартирного житлового будинку.

З його слів, забудовник має відкорегований детальний план, який був затверджений, однак зараз хоче його змінити, оскільки раніше передбачалися будівництво двох восьмиповерхових будинків та реконструкція шестиповерхового.

Представник забудовника розповів, що зараз хочуть збудувати шестиповерховий будинок, а решту території залишити під базу обслуговування.

Однак члени комісії рекомендувати Луцькій міській раді не підтримувати проект рішення.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus