USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцький парк приберуть

29 Липня 2014 15:05
Екологічна акція у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку відбудеться 31 липня. Про це йшлося сьогодні, 29 липня, під час засідання міської ради на нараді з питань благоустрою міста до Дня Незалежності України та Дня міста, - інформують у прес-службі установи.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока закликав працівників установ та організацій, представників суб’єктів господарювання, навести лад біля своїх приміщень і на прилеглих територіях.

Учасники наради мали можливість переглянути слайди, на яких показано об’єм виконаних робіт з благоустрою Луцька. Адже з початку року у загальноміських екологічних акціях взяли участь близько 200 підприємств, установ, закладів та організацій, понад 40 тисяч чоловік, з них майже половина – учнівська та студентська молодь. Прибрали 18 гектарів прибережних і водоохоронних смуг річок Стир, Сапалаївка, Омелянівка, Жидувка. У парках і скверах міста висадили 3 тисячі дерев та 600 декоративних кущів.

31 липня відбудеться екологічна акція у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Борис Сорока поставив завдання, які потрібно виконати. Вони стосуються викошування трави, вирубки, очищення території від порослі і самонасіву.

Для зручності парк поділили на сектори, за кожним із них призначили відповідального працівника міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанка Показати IP 29 Липня 2014 15:31
сорока пора на відпочинок,Ви з Романюком теремно почистили, ганьба!!!! Болото !!!!!!!
достали до лучанка Показати IP 29 Липня 2014 16:04
кожного року "сорока" end compani влаштовують планову показуху повязану з прибиранням парку, щоб потім успішно його заср...ти, а на наступний рік та сама пісня про необхідність... з варіаціями
воарп Показати IP 29 Липня 2014 16:01
да скільки можна залучати працівників освіти, медицини. виводьте своїх з міської ради, і нехай пашуть. в кожній організації є повно своєї роботи. у нас же є жеки, да і кінець кінцем є люди які працюють в парку.
Лучанка Показати IP 29 Липня 2014 16:49
Коментарі, зазвичай, не пишу, але просто терпець увірвався. Щойно йшла парком 900-річчя Луцька від вул.Ветеранів до С.Ковалевської. Картина жахлива! Бур*яни два метри заввишки, Сапалаївка нагадує болото, все схоже на якісь джунглі. Прикро спостерігати таку недбалість, бо пам*ятаю парк ще якихось років 15-18 тому. Він ніколи не був ідеальним, але все ж таки: працювали атракціони, на головній алеї був щебінь(зараз після дощу суцільна багнюка, адже опале листя ніхто не прибирає), було освітлення. Щороку якісь безкінечні толоки, чистка русла, екологічні акції та заходи. Але все марно! Таким занедбаним парк не був ще ніколи. Можу це стверджувати, бо ходжу цим маршрутом майже щодня багато років.
старец Показати IP 29 Липня 2014 21:39
Л*хи йдіть на халяву по прибирайте. а вони грошу зпишуть. Треба міську з-раду поприбирати, як воно задолвбало....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus