USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку придбають 700 тонн солі для посипання доріг

27 Жовтня 2018 22:11
На технічну сіль для посипання доріг у Луцьку витратять 770 тисяч гривень.

Відповідний тендер Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» оголосило через систему публічних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 12 листопада. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 13 листопада.

Так, підприємство планує закупити 700 тонн технічної солі для посипання доріг, яку переможець торгів має поставити «Луцькспецкомунтрансу» протягом двох тижнів із моменту підписання договору, але не пізніше 31 грудня цього року.

Нагадаємо, попередньо департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив, що на прибирання снігу в місті готові витратити 2,7 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus