USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку припинять оренду занедбаної вбиральні на Театральному майдані

15 Вересня 2015 16:48
Не продовжувати термін оренди громадської вбиральні у центрі Луцька приватному підприємцю планують у міськраді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 15 вересня.

Як повідомила начальник відділу управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради Алла Грабко, 31 січня 2016 року закінчується термін дії договору оренди.

Орендар був зобов’язаний обладнати громадську вбиральню ще до 1 червня 2013 року, тож у серпні 2013 року відділ управління майном комунальної власності подав документи у суд, втім, у задоволенні позову суд відмовив і договір не був розірваний достроково (це мотивували тим, що підприємець Роман Патлашинський вчасно сплачує орендну плату, але не може виготовити проект на реконструкцію об’єкта). Зі слів посадовця, наразі позицією відділу є попередження підприємця про те, що договір оренди продовжуватися не буде та повідомити, що він повинен звільнити приміщення.

На підтримку цієї позиції висловлювалися члени постійної комісії міськради.

Нагадаємо, раніше під час сесії міськради депутати надали дозвіл на реконструкцію громадської вбиральні у центрі міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Марія Показати IP 15 Вересня 2015 16:51
На місці буде збудований ще один універмаг
лучани Показати IP 15 Вересня 2015 16:52
У міськраді багато "бізнесменів",які люблять всіх повчати. То ж нехай візьмуть в оренду та покажуть клас.
дідо до лучани Показати IP 15 Вересня 2015 17:51
100%. Якщо Осіпов візьме вбиральну в оренду і зробить лялю,то обовязково за нього проголосую.
Анонім до дідо Показати IP 16 Вересня 2015 01:16
А до чого тут Осіпов? Таким як ти тільки б ляпати язиком! А не хочеш поцікавитися хто той Патлашинський? "Приємно" прозрієш!!!!!
ку Показати IP 15 Вересня 2015 18:24
А поки що попісяти можна прямо там під лівим сміттєвим баком, а покакати під правим. Задовбали ті недо....ски в центі вибачте висц....сь немає де а вони там в оренду граються да віддайте її комусь хоть на 5 років безкоштовно, але з умовою зробити хоть який ремонт і щоб не була вона засрана, а вхід 3 грн. все а то ходи і шука в Європейському місті де по.....ти.
Свідок Показати IP 15 Вересня 2015 22:33
Архітектор Шаба у свій час продав та віддав в оренду в центрі міста три громадські вбиральні. Тепер всіх запевняє що треба передати в комунальну власність підземну вбиральню в центрі біля театру.Треба бути послідовним, або сплатити орендарю моральні та матеріальні збитки.
дорн Показати IP 15 Вересня 2015 23:47
канєшно туалет--в центрі міста..непотрібний(існує багато закладів харчування і інших обєктів)..но зробити проектну документацію це потрібно відвалити бєшені гроші!!! а за що? за підпис ..шкода підприємця..що рипнувся і обпікся
двірник Показати IP 16 Вересня 2015 07:57
Українцям не треба туалетів коли стільки громадських підїздів а іноземці нехай ходять Міску раду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus