USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – «Різдвяний вечір» на фіналі вокального конкурсу WMA2016

22 Грудня 2016 10:01
Троє учасників головного вокального конкурсу Луцька WMA-2016 витягнули «золотий квиток» у фінал. У півфіналі, який відбувся 18 грудня, учасники виконували пісні відомих англомовних виконавців.

Вперше за всю історію проекту, фіналісти - хлопці!

Вже 24 грудня усіх бажаючих чекають на грандіозний фінал та Різдвяну вечірку. Адже саме у цю суботу стане відоме ім'я переможця осіннього WMA-2016. Хлопці-фіналісти позмагаються за головний приз, виконавши різдвяні пісні.

Також на сцені виступлять Галина Конах, Дар’я Остапук «OSSA», усіх глядачів зігріє своєю мелодією Катерина Семенюк на скрипці, різдвяні хорові пісні виконає гурт Worship Empire, а студія краси «Le Mark» надасть чарівності ведучій Інні Марчук.

Усі бажаючі потрапити на Різдвяний вечір можуть отримати запрошення зателефонувавши за номером 050 8480941 (Діана).

«Приходьте та пориньте в атмосферу Різдва з нами!», - кличуть організатори заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus