USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку роздавали «Сонячні премії»

22 Березня 2017 16:14
Напередодні Всесвітнього Дня людини з синдромом Дауна у Луцьку роздавали «Сонячні премії». Урочиста церемонія відбулася 20 березня в Палаці учнівської молоді.

Про це повідомили у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Почесні відзнаки вручали представники громадської організації батьків дітей із синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку. Так дорослі дякували небайдужим людям, які надають вагому допомогу особливим дітям.

За вагомий внесок у розвиток благодійності в місті та в області «Сонячну премію» вручили Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Голова правління ВОГО «Даун-синдром» Олена Мельник подякувала Фонду за постійну підтримку, зокрема, за придбання сенсорної кімнати та спортивного обладнання, підтримку проекту «Шлях довжиною в 10 років», заняття з ліплення, які проводять волонтери ГО «Зірка надії», а ще – за можливість «сонячним» дітям щороку відпочивати в таборі «Артек-Буковель».
Представники Фонду, як і годиться, прийшли на свято з подарунком.

Заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Орест Маховський вручив Олені Мельник сертифікат на 5 тисяч гривень, який батьки зможуть використати для придбання необхідного обладнання та інвентарю.
Приємним подарунком для усіх присутніх став творчий концерт від особливих діток. Вони співали, грали на музичних інструментах, вальсували, заряджали гарним настроєм і позитивом. Завершився захід піснею про Україну, яка лунала з серця кожного, хто був поряд цього дня з «сонячними дітьми».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus