USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку розігнали агітаторів за політика, який перебуває в розшуку СБУ

13 Липня 2016 14:26
Активісти Цивільного корпусу “Азов.Волинь” зруйнували намет та забрали агітпродукцію партії “Успішна Україна”, лідером якої є Олександр Клименко, який у часи Януковича був Міністром доходів та зборів.

Це трапилося у центрі Луцька 13 липня, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Учасник війни на Сході, азовець Олексій Кушнєр розповів, що помітив на Театральному майдані намет “Успішної України” та одразу ж зателефонував побратимам із Цивільного корпусу. На площу швидко прибув десяток активістів.

“У центрі міста безперешкодно агітують за людину, яка перебуває у розшуку СБУ, за поплічника Януковича. Я, як учасник війни, не можу на це спокійно дивитися”, – зазначив Кушнєр.

Патріоти зруйнували намет та забрали агітпродукцію у трьох людей, які поширювали її серед лучан. Опісля, спілкуючись із агітаторами, «азовці» намагалися з'ясувати, хто дав їм намет та продукцію. Проте молоді люди спочатку пояснювали, ніби-то прийшли із власної ініціативи.

На запитання, звідки у них продукція, відповідали, що її видала “Оля”, а більше про неї нічого невідомо. Намет вони згодом мали залишити у якомусь із магазинів. Агітатори переконували, що працюють безплатно, але заперечували, що пітримують “ідеї партії”.

Активісти не повірили такій версії та пояснили, що краще все-таки зізнатися. Агітатори розповіли, що отримують по 25 гривень за годину, а подібні намети встановлені ще біля “Променя”, на Київському майдані та на вулиці Львівській.

«Азовцям» вдалося з’ясувати номер телефону особи, яка видала агітатором матеріали, проте на дзвінки ніхто не відповідав.

“Це звичайні виконавці, яким заплатили гроші. Вони навіть не можуть як слід пояснити, хто такий Клименко”, – заначив очільник Цивільного корпусу “Азов.Волинь” Олександр Дмитрук. Він зазначив, що не можна допустити, аби у час, коли бійці гинуть на Сході, на Волині розготала свою діяльність патрія, очільник якої належить до сім’ї Януковича.

Тож далі учасники Цивільного корпусу вирішили з’ясувати із яких мотивів стоять люди й у інших точках “Успішної України”, проте на місці вже нікого не виявилося.

Дмитрук повідомив, що активісти й надалі перешкоджатимуть діяльності агітаторів Клименка, якщо знову помітять таких у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
LOL Показати IP 13 Липня 2016 14:39
Ця шпана і є ЦК АЗОВ?))))))))))))))) Повеселили
побратим Показати IP 13 Липня 2016 14:41
Ото подвиг,розігнати студентів в синіх футболках!Щим азовці Волинь відрізняються від беркуту?
Вітя к до побратим Показати IP 13 Липня 2016 16:35
Дурачок, в синіх футболках цивільний корпус Азов
владимир Показати IP 13 Липня 2016 15:46
Одно слово - ПЕРЕМОГА
Milli Показати IP 13 Липня 2016 15:55
Погрожуючи студентам "активістам" фізичною розправою в центрі міста це і є для вас подвиг?Лаятись та ображати їх по вашому це правильно,і це ви називаєте роз'яснювальною роботою?
LAL Показати IP 13 Липня 2016 15:58
Правосуддя!
Юрист Показати IP 13 Липня 2016 16:13
Гопники, інакше не скажеш. А реформована поліція закриває очі на хуліганство під вікнами обласного управління. Відомості про такі події однозначно потрібно вносити в реєстр.
333 Показати IP 13 Липня 2016 16:25
чекайте з серпня на волині буде новий прокурор області Швидкий бувший мент цей розбиреться з демократами бистро
==== Показати IP 13 Липня 2016 16:30
І правильно зробили, а то у нас на мирній Волині забагато розвелось таких, що будуть байдуже проходити навіть якщо "єдінороси" поставлять палатку.
пр Показати IP 13 Липня 2016 16:38
село...
ххх Показати IP 13 Липня 2016 17:00
на ковельській біля вопаку, також їхня будка?
волинь Показати IP 13 Липня 2016 22:21
А що таке цк азов, якась структура, що маєнам вказувати за кого голосувати... мені неподобається азов, то треба мені їм рило бити?
Не "Диванний-Ветеран Показати IP 13 Липня 2016 23:47
Звертаюсь до усіх людей,які невдоволені вчинком Азовців! У той час коли ви сидите вдома, і жалієтесь які всі погані,як важко жити,та обговорюєте політичні події за чаркою спиртного,хлопці намагаються змінити нашу країну,те що вони молоді це добре,потрібно пишатись тим що у нас така молодь,яка не просиджує вільний час за комп'ютером,а робить щось для країни,потрібно пишатись тим що у нас така молодь,яка не дасть процвітати старому режиму,під новим лого!!! Чи дарма гинули люди на майдані,чи на війні? Для того щоб ці Ганд*ни,лізли знову на старі місця? ви тут критикуєте хлопців,а самі що зробили для побудови нової держави? Молодці хлопці,продовжуйте далі,не звертайте увагу на хейтерів,виявляється і у нас на Волині, є п*дараси!!!
Донбасс до Не "Диванний-Ветеран Показати IP 14 Липня 2016 11:42
Твои хлопцы уже так изменили страну, что она летит в тартарары. Продолжайте дальше.
Бодя Показати IP 14 Липня 2016 11:22
Тим хлопцям так само заплатили гроші..ніякі вони не патріоти захисники....ми живем в країні,де за гроші готові бути як патріотами так і агітаторами,де зазвичай молодь,яка хоче хоть якось підзаробити просто роздає буклети пофіг за кого..все за гроші..ніхто за ідею нестоїть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus