USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку розпочали пошук музичних талантів

2 Березня 2016 15:03
Щорічний музичний конкурс WMA набирає обертів і знову стартує цієї весни. Про це інформує Волинська обласна громадська організація «Ми+».

Нещодавно відбувся фінал попереднього шоу, яке тривало 2 місяці. Алгоритм проведення змагання схожий до багатьох відомих музичних конкурсів України та світу. Всі конкурсанти обираються на кастингу шляхом публічних прослуховувань компетентними у вокальній, акторській, режисерській сферах суддями. Наступний етап – це щотижневі виступи, що супроводжуються хореграфічними та акторськими постановками. Фінал відбувається, коли залишається три учасники, яким за результатами виступу присуджуються перше друге та третє місця з відповідними призами.

Значна тривалість конкурсу дає чудову можливість для розвитку не лише вокальних здібностей, а й акторської майстерності, хореографічних вмінь, гартування характеру, формування власного стилю і шанс спробувати себе в незвичних образах. Влучні поради членів журі, допомога компетентних музикантів, спілкування з іншими учасниками також сприятимуть музичному та особистісному росту.

Завдяки абсолютно безкоштовній реєстрації та участі конкурс є доступним для кожного, все що потрібно від вас – бажання співати та розвиватись.

Вікові межі: 14-20 років.

Детальніше про конкурс можна дізнатися ТУТ.

Слідкуйте за новинами та готуйте пісні. Нехай ця весна стане початком великого!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не лучанин Показати IP 2 Березня 2016 16:12
в луцьку одні таланти куди не кинь оком! тільки депутати мр чого варті!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus