USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шахрай, прикидаючись священиком, видурював гроші в Луцьку

21 Жовтня 2017 14:04
Шахрая, який випрошував "пожертвування", затримали біля нічного клубу "Версаль" у Луцьку.

Підозрілого чоловіка під час патрулювання містом виявила група "Самооборони Волині". "Отець" стукав у вікна елітних авто та просив пожертвувати гроші, повідомляє Волинь24.

Він представився святим отцем, який має свій прихід в місті Надвірна Івано-Франківської області. Чоловік запевняв, що його знають усі митрополити.

Як виявилося, він перебував у стані алкогольного сп'яніння. На вітання "слава Ісусу Христу" відповів "Йоу". Чоловіка доправили у відділення поліції для встановлення особи.

Чоловік виявився звичайним пройдисвітом з Рівного. Що робить у Луцьку - пояснити не зміг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2017 16:51
Цей бродяга в "рясі" по базарах ходить.До речі з'явився чоловік,не пам'ятаю як звати,казали що він помер,він живий слава Богу,напевно був в лікарні,хтось побив біля цуму,бо він там часто був,так от,ті хто побив інваліда,хоч він і випиває,але він інвалід,ті самі низькі створіння,мені його дуже шкода,побачити б тих виродків,які б'ють інваліда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus