USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку щокварталу інформуватимуть про об’єкти, які хочуть знести

23 Серпня 2017 15:39
Депутати луцької міської ради зобов’язали муніципальних інспекторів щокварталу подавати перелік об’єктів, які вони планують демонтувати. Ці заходи, як пояснюють обранці громади, необхідні, аби була прозорість і в лучан не виникало думок про вибірковість підходу до знесення незаконно розташованих конструкцій.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 22 серпня.

Зі слів голови комісії Олександра Козлюка, публікація таких списків необхідна, аби не створювати соціальну напругу.

«Ми просимо, аби муніципальна варта складала на декілька місяців наперед перелік об’єктів, які планують демонтувати. Такі дії забезпечать більшу публічність та прозорість. Адже інколи люди обурюються, мовляв, чому в одних демонтували, а інших ні. Ми ж маємо працювати прозоро», - наголосив Козлюк.

На це начальник департаменту муніципальної варти Луцькради Юлія Сиротинська відповіла, що до першого вересня вона надасть план щодо демонтажу тимчасових споруд на території міста Луцька на офіційній сторінці у Facebook. Та запевнила, що робитиме це щоквартально.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 23 Серпня 2017 15:49
А муніципали крім знесення мафів ще чимось займаються!? Таке враження що ні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus