USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку шукатимуть перевізника на три маршрути

21 Січня 2018 14:41
Луцька міська рада проведе конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах № 14, № 31, № 32, враховуючи погодження Волинської обласної державної адміністрації.

Відповідне рішення розглядатимуть 24 січня на засіданні міськвиконкому, інформує Конкурент.

Відповідно до проекту рішення виконкому, розміщеному на сайті Луцькради, на маршруті "Окружна – с.Липини" має бути 6 автобусів, в тому числі й у вихідні чи святкові дні.

- розрахунковий інтервал руху в години "пік", хв. – 20;

- розрахунковий інтервал руху в години "пік", хв. у вихідні та святкові дні – 20;

- шлях за маршрутом (проспектами, вулицями) у прямому та зворотному напрямку: Окружна, Бенделіані, Окружна, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Богдана Хмельницького), Волі, Шопена, Перемоги, Соборності, В'ячеслава Чорновола, Ветеранів, Відродження, Рівненська, Теремнівська, с.Липини (місця міжзмінного відстою на вул. Окружній та у с. Липини).

Відтак буде оголошено конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування № 14, № 31, № 32.

Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2

Перевізник, не пізніше ніж за два дні до дати проведення конкурсу, забезпечує наявність працездатного GPS-обладнання на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті та інше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 21 Січня 2018 15:58
"Перевізник, не пізніше ніж за два дні до дати проведення конкурсу, забезпечує наявність працездатного GPS-обладнання на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті та інше."(С) - це вже перебір. Є декілька учасників. Нехай перший виграє конкурс без того обладнання, але при виході на маршрут він повинен буде його вже мати. Для чого йому купляти обладнання, якщо він ще не виграв, чи заздалегідь відомо хто "виграє"? Так, він повинен залучити контракт з фірмою, яка йому поставить це обладнання в разі виграшу, якщо в нього цього обладнання немає. Якщо ж при виході на маршрут не буде цього обладнання, то право переходить автоматом другому учаснику або потім третьому. Чому нормально не можна все організувати? До того ж, більша половина маршруток не видна на карті. Як з цим бути? Влада хоч щось робить щоб всі машини було видно і якщо так, то коли це буде? А з тролейбусами що?
скептик Показати IP 21 Січня 2018 23:09
гра в наперстки під назвою "тендер на перевезення " продовжується

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus