USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку спланували велодоріжку, яка закінчується сходами. ФОТО

16 Червня 2015 14:22
Велодоріжка по проспекту Відродження у Луцьку яка закінчується східцями.

З приводу недолугого облаштування велодоріжки депутатське звернення до міського голови Миколи Романюка подав депутат міськради, координатор "Народного Контролю" на Волині Павло Данильчук.

Отож, Павло Данильчук хоче вияснити, хто саме спланував таку оригінальну велодоріжку на проспекті Відродження.

Фото велодоріжки, яка веде «в нікуди» опублікувала в соцмережі «Фейсбук» користувач Alla Prokopchuk.

Як видно із фото, доріжка раптово закінчується перед східцями. Такого роду халатність повинна бути покарана, вважає Павло Данильчук. Він вирішив поцікавитися, хто займався плануванням реконструкції тротуару, а також просить перевірити якість виконання ремонтних робіт по проспекту Відродження підприємством «Луцькавтодор».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, з початком весни департамент ЖКГ розпочав ремонт вулиць міста з облаштуванням вело доріжок.

Зокрема, тривають роботи з капітального ремонту тротуару по проспекту Відродження. Роботи виконує підприємство «Луцькавтодор». Зараз вони відбуваються на відрізку проспекту від перетину з вулицею Рівненською. Частину тротуару вже виклали новою бруківкою. Під час проведення робіт на цьому тротуарі облаштовують велодоріжку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Грыць Показати IP 16 Червня 2015 14:28
А хто цьому пр*дурку казав, що то велодорожка?
Лучанин до Грыць Показати IP 16 Червня 2015 21:05
Телепню, давно заходив на сайт міськради?
Читач до Грыць Показати IP 17 Червня 2015 11:50
От ніби данильчук і непогану справу зробив, але люди все одно сприймають навіть саму згадку про нього вороже. Слід йому задуматися. Добрі справи краще робити анонімно.
іосіф андроїд Показати IP 16 Червня 2015 14:41
перша фотка з соборності, другий кусок фотки з відродження...... нема шо кому казати. на відродженні пише шо велодоріжки є ? нема тротуарів - мовчать 15 років як риба в лід. є троутари - повилазили. дякуйте владі місцевій що робить дороги і тротуари !!!!!! вперше за 100500 років ! жовч дома лишайте в туалеті
Лучанин до іосіф андроїд Показати IP 16 Червня 2015 21:04
Круто згідно вашої раболепської логіки ми повинні дякувати міській владі за те що вона РОБИТЬ СВОЮ РОБОТУ, за наші чесно заплачені податками в бюджет гроші. А як кажуть хто платить того і музика, і вирішувати, що і як, має не чинуша, який на будучи за кермом крузака ніколи не поїде тією доріжкою, а ті люди, які будуть нею щодня користуватись.
лучанин Показати IP 16 Червня 2015 15:17
це зроблено особисто для Данильчука
Лучанин до лучанин Показати IP 16 Червня 2015 21:06
Це зроблено особисто для кожного лучанина, Данильчук же просто озвучив думку загалу, та направив запит.
я Показати IP 16 Червня 2015 15:28
якщо воно робиться раз в 100500 років, то може і зробити треба вже нормально
Vscz Показати IP 16 Червня 2015 15:39
Та гарний там тротуар роблять. Та там сходинки невеличкі можна і великом зїхати. А паніки то вже скільки наробили
Лучанин до Vscz Показати IP 16 Червня 2015 21:07
ну зїхав, по сходам, а далі куди?
мама Показати IP 16 Червня 2015 16:06
особливо зручно по таких сходинках коляску з дитиною піднімати
До мама Показати IP 16 Червня 2015 16:24
Я свою коляску на четвертий поверх в хрущовці, де немає ліфта, піднімаю, коли по сходах, а коли в руках. А то "наша Галя - балована", на три сходинки коляску не підніме. Читаєш і диву даєшся, що вже хочете?????
Лучанин до До мама Показати IP 16 Червня 2015 20:58
А раніше люди взагалі пересувались лише на возах і нічого жили собі, а зараз бачиш но на машини і велосипеди пересіли, взагалі зажрались, треба всіх знову на гужовий транспорт пересадити. (сарказм) А по темі, якщо вже зробили велодоріжку то вона повинна бути велодоріжкою, яка починається у відведеному місці та закцінчується аналогічним місцем, де повинен бути з'їзд чи на дорогу чи на прибудинкову територію, а не як зробили наші "вумні" дорожники - дорога вінкуди.
Хлоп Показати IP 16 Червня 2015 16:41
Але ж і бланк який чудовий у депутата - Голови! Навіть кольорова поліграфія за рахунок платників податку. А номер 3, це за який період? ВН, а попросить шановного депутата опубліковати листи номери 1 та 2, дуже цікаво дізнатися про роботу пана Павла.
Лучанин до Хлоп Показати IP 16 Червня 2015 21:01
То іди й запитай, на відміну від романюків, до нього реально потрапити та поспілкуватись віч на віч. Чи ти тільки сидячи дупою на стільці перед компом цікавишся?
Богдан Показати IP 16 Червня 2015 17:45
Для мене це не перешкода, а додаткова атракція для нудної поїздки з роботи додому на гірському велосипеді - зайвий раз є можливість поскакати.
Лучанин до Богдан Показати IP 16 Червня 2015 20:59
Це до першого перелому.
Руслан Показати IP 16 Червня 2015 18:30
Там треба ще трамплін.І була б ідеальна велодоріжка
Хайзенберґ Показати IP 17 Червня 2015 02:39
Люди, ми ж усі рухаємося в бік Європи! Чи це просто слова? Треба піднімати до обговорення кожне подібне і навіть простіше питання! Дуже добре, що цей процес почався, і всі були б дуже раді якщо Луцьк став би першим містом обладнаним усім необхідним для з технічної точку зору для безпечного і комфортного використання вело транспорту! А для цього має бути розроблена заздалегідь добре продумана схема маршрутів по всьому місті і за його межами. Головні фактори я повторю зручність і безпека! І тільки після цього, нехай поступове, але виконання! І не може велоріжка починатися або закінчуватися сходами, навіть однією. Адже це зроблено не для екстремалів, а для пересічних громадян. І по цій вело доріжці мама може везти діток в садок у спеціальному вело причепі. Сім'ї з маленькими дітьми також як і літні люди мають там стрибати чи в руках піднімати. Можливо і покарати за це нікого не треба, а просто наголосити і зробити по людські. Віднестися з розумінням до пережитків старого менталітету, і почати жити по новому! Просто зверніться до практики Нідерландів і Німеччини у всіх питаннях стосовно вело культури серед звичайних городян. І стане зрозуміло, ще раз вигадувати велосипед не треба. Просто переймайтеся та розвивайте найкраще, так живе весь цивілізований світ! Слава Україні!!!
Опер на ровері Показати IP 17 Червня 2015 22:16
Читаєш і диву даєшся. Люди схаменіться, якщо ніколи на були в крїні де дійсно розвинена велоструктура то погугліть хоча б в неті. Це не велодоріжка, це тротуар на якому якийсь дурень спроектував велодоріжку по якій ніколи не будуть їздити велосипедисти. Якщо хтось зацікавиться цією темою почитайте Ілллю Варламова в жж. А Ольховий тут нідочого, він лише підрядник, який (до речі досить якісно) виконав замовлення міськвиконкому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus