USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку триває ремонт доріг та прибудинкових територій. Фоторепортаж

20 Вересня 2019 21:19
У Луцьку тривають ремонті роботи на дорогах та прибудинкових територіях нашого міста. Перебіг робіт проінспектували радники міського голови Ігор Поліщук і Юрій Безпятко, а також заступник департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк. Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Зокрема, нещодавно було завершено ремонт дорожнього покриття на вулиці Прогресу. Заїзд тут викладено бруківкою, облаштовано пониження на тротуарах, решітки для зливу дощової води.
Тривають також роботи із комплексного благоустрою прибудинкової території на проспекті Перемоги, 21. Заплановано вкладання бруківки на тротуарах, асфальту на проїжджій частині, встановлення освітлення, дитячого майданчика, облаштування парковки для автомобілів, зеленої зони, об’єктів благоустрою.
Окремо варто відзначити ремонт перехрестя вулиць Карпенка-Карого-Ківерцівська.

«Це – зразок того, як потрібно ґрунтовно підходити до вирішення питання. Ми повністю замінили мережі, які тут проходять: водопровід та зливову каналізацію, вклали нижній шар асфальту та дали йому місяць часу, аби подивитися чи не буде просадок. Завершується також влаштування пішохідних переходів та тротуарів для того, щоб людям було комфортно пересуватись. Розмітка на дорозі буде пластиковою, адже такий спосіб розмітки є більш довговічним, світиться у темну пору доби та сприяє безпеці дорожнього руху. Плануємо завершити цей об’єкт, орієнтовно, за два тижні», - розповів Ігор Поліщук.
Вздовж будинку №29 на вулиці Хурсенка триває облаштування тротуару. Особливістю таких ремонтних робіт є те, що вони відбуваються поза планом. Міська влада пішла назустріч мешканцям, аби ті отримали змогу комфортно дістатися до домівки. В подальшому, прибудинкова територія тут також буде капітально відремонтована.
На вулиці Рівненській, а саме – її ділянці від Київського майдану до вулиці Купріна, триває облаштування пішохідної території. Тротуар викладається бруківкою, у тих місцях, де це потрібно, іде заміна бордюру. Окрім того, підрядник докладе усіх зусиль, аби бруківка та бордюрний камінь розташовувались на одному рівні, що подовжить її термін служби та покращить естетичний вигляд вулиці.
У стадії завершення також ремонт пішохідної доріжки вздовж будинків № 68, 70 на проспекті Волі.
Тривають роботи з комплексного благоустрою прибудинкової території на вулиці Чекаліна, 11. Наразі бруківкою було викладено тротуари, відремонтовано проїжджу частину. Передбачається також встановлення нового LED-освітлення, дитячого майданчика, облаштування парковки для автомобілів, зеленої зони, об’єктів благоустрою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Х Показати IP 21 Вересня 2019 14:07
Коли вже біля бібліотеки на Молоді з'явиться щось схоже на дорогу?
Олег Показати IP 22 Вересня 2019 11:20
Відродження від атб до трешкі мабуть буде слідуюче бо там ноги повикручувати можна вечором , а коли дощ пройде то городами люди обходять тротуар . молоді така ж ситуація . працівники МіСЬКО`І ВЛАДИ ЗВЕРНІТЬ УВАГУ !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus