USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вчили «любити свою Україну». ВІДЕО

6 Березня 2014 13:30
Флеш-моб із риторичною навою «Свою Україну любіть» організували луцькі студенти, аби нагадати лучанам про силу слова та великого Кобзаря. Захід присвятили до 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка.

Організатори дійства - відділ культурно-просвітницької роботи університетської бібліотеки спільно зі студентами інституту іноземної філології.

Усе відбулося у головному корпусі Східноєвропейського ноціонального університету імені Лесі Українки сьогодні, 6 березня.

Так, під час флешмобу його учасники склали із окремих літер слово«Кобзар», також кожен із них тримав листок паперу із надрукованими на ньому уривками із творів українського поета.
Зі слів працівника відділу культурно-просвітницької роботи навчального закладу та співініціатора флеш-мобу Світлани Кресак, захід спрямований на те, аби нагадати лучанам, що слово – завжди на варті, та закликати їх любити Україну так, як її любив Тарас Шеченко.

«Кобзар - це дуже важлива постать для України. Його вірші, його пророцтва є актуальними і на цей час», - каже студентка факультету романо-германської філології СНУ Тетяна Бурма.
«А й справді, Тарас Шевченко написав «Заповіт», який є гімном життя та української нації, особливо на фоні теперішніх подій. Ми підтримуємо його творчість і цінуємо його, як поета», - додає студентка Любов Шекель.
Після закінчення заходу «флеш-мобівці» роздали папірці зі словами Кобзаря кожному із присутніх.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 6 Березня 2014 14:54
Хто не скаче - той москаль було цікавіше... А то: Любіть Україну - Мать Вашу!!!
304 Показати IP 6 Березня 2014 22:24
секта кобзаря

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus