USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку ціну за рекламу на білбордах підняли майже на 50%

21 Лютого 2018 13:25
Плату за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів у Луцьку підняли на 49 %.

Таку пропозицію підтримали члени виконкому під час чергового засідання 21 лютого.

Як пояснила директорка управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, готуючи цей проект рішення на розгляд виконавчого комітету, управління керувалося умовами, які диктує сам ринок.

«Ми, зі свого боку, теж є учасниками цього ринку, адже закупляємо послуги та товари. І ми не повинні стояти з простягнутою рукою, ми маємо забезпечувати надходження до бюджету міста», – наголосила Наталія Рибай.

Вона зауважила, що минулого року надходження до міського бюджету від розміщення зовнішньої реклами були ще меншими, ніж у 2016 році. Тож про повернення знижки на таку послугу (раніше діяла в розмірі 35 %) не може бути й мов.

«Ми працюємо за цінами сьогодення, тому, аби визначити реальну вартість, наприклад, двостороннього борду в Луцьку, провели аналіз», – зазначила директорка управління розвитку підприємництва та реклами і додала, що до міської казни потрапляють орієнтовно 30 % від вартості розміщення реклами, які сплачують рекламодавцям.

«Саме тому ми пропонуємо збільшення плати на 49 %, щоби місто могло забезпечити виконання програм. Ми змушені спробувати реалізувати цей проект, аби збільшити надходження до бюджету», – акцентувала Наталія Рибай. Також вона додала, що в багатьох містах України ціни на розміщення зовнішньої реклами набагато вищі.

Виконувач повноважень мера міста Григорій Пустовіт, своєю чергою, зазначив: «Ми враховуємо всі позиції. Люди, які займаються рекламою, на жаль, як і багато інших підприємців у місті, працюють збитково. Загалом будь-який бізнес, який би ми не взяли, страждає. Але, з іншого боку, приходять люди, звичайні лучани, які просять відремонтувати дорогу, двір, ліфт у їхньому будинку. А якщо ми враховуватимемо тільки думку підприємців, нам не вдасться відремонтувати цю дорогу, двір чи ліфт. Де ми у такому разі візьмемо гроші на забезпечення лучан?»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
PR Показати IP 21 Лютого 2018 17:42
Підняття цін більш ніж в 2 рази за декілька місяців це нормальне відношення до малого і середнього бізнесу в Україні. - А чому би не опустити бізнес ? - А давай ! - А коли ? - А завтра ! - Класссс ! Я за !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus