USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скільки реклами з’явилося у Луцьку в 2017 році

12 Березня 2018 12:09
За минулий рік управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради видало 61 дозвіл на розміщення реклами в місті, втім були і відмови – 35 охочих не отримали дозволи.

Про це 12 березня розповіла начальниця управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Зі слів чиновниці, минулого року було видано 61 дозвіл на розміщення зовнішньої реклами, переоформили 30 дозволів, продовжили 107.

Втім, 35 суб’єктів отримали відмову від управління, оскільки пропонована зовнішня реклама не вписувалася у концепцію, яку наразі реалізовують у Луцьку. Крім того, у 24 випадках розміщення не схвалили інші органи, які погоджують розміщення засобу зовнішньої реклами.

Нагадаємо, плату за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів у Луцьку підняли на 49 %. Як поінформував радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, внаслідок підвищення тарифу на оплату за розміщення реклами на білбордах міська казна зможе отримати 10-11 мільйонів гривень щороку. Ці кошти планують спрямувати на розвиток освітньої та медичної галузей, зокрема, на закінчення робіт з будівництва школи № 27.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus