USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку – Великодній ярмарок хенд-мейду для дітей учасників АТО

3 Квітня 2015 16:39
Благодійний Великодній ярмарок-майстерня «Світ нашими руками», триває у Луцьку. Метою ярмарку є збір коштів для допомоги дітям, батьки яких поклали голови під час виконання завдань у АТО.

Долучитись до ярмарку зможе кожен охочий. Зібрані кошти передадуть багатодітній родині Сергія Гулюка, молодшого сержанта Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України, який загинув, захищаючи рідну країну у зоні проведення АТО. Військовий мешкав у Луцьку. 31 липня 2014 року в районі Василівки російські найманці та російські військові здійснили обстріл прикордонників із мінометів та гранатометів. Тоді п’ятеро українських військових загинули. Серед них був і Сергій Гулюк, який не з власної волі залишив сиротами трьох діток.

На ярмарку власні творіння презентували майстри з організації «Рукотвори Волині». Це звичайні люди, які вміють створювати унікальні речі власними руками: плетіння, вишивка, лозоплетіння, бісероплетіння, декупаж, варіння свічок та мила. Загалом, до участі у заході долучилось 28 народних умільців. Задля того, аби надихнути гостей на передвеликодні настрій, обрали дрес-код у національному стилі.
«Батька діткам не повернеш, але ми як можемо, так і намагаємось допомогти. Окрім того, частину виручених від ярмарку коштів передамо ще одній родині із Володимира-Волинського, де загинув годувальник, залишивши наодинці з горем бабусю з двома дітками. Кошти, виручені з майстер класів передамо одній сім’ї героя, а з продажу іграшок – іншій», - розповідає організатор дійства Руслана Цибуліна.
До слова, Великодній ярмарок триватиме 3 та 4 квітня з 10 до 20-ої години. До уваги небайдужих лучан майстер-класи з декупажу, розмальовування пряників, пошиття іграшок, виготовлення конвертів для яєць, писанкарства тощо.
Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що луцькому прикордоннику Сергію Гулюку, який загинув на Сході, відкриють меморіальну дошку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Санчез Показати IP 3 Квітня 2015 17:00
Гарна справа.МОлодці
Санчез Показати IP 3 Квітня 2015 17:03
Надіюсь адміністрація не брала кошти з майстинь за встановлення стола.Бо Минулі ярмарки(правда не благодійні) вони залупили таку ціну, що там треба місяць продавати тільки на оплату місця, хоча вони забувають, що такі заходи самі по собі реклама закладу і приваблює потенційних відвідувачів.
... до Санчез Показати IP 3 Квітня 2015 18:32
Брали.....
++ Показати IP 3 Квітня 2015 17:21
ці майстрині мають золоті руки!! особливо ляльки-мотанки! краще дитині купити одну ТАКУ іграшку,ніж пять смердючих пластмасових китайських! заразом і з культурою дитя ознайомиться і гроші на добру справу витратиш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus