USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Луцьку відбудеться благодійний фотоконкурс

19 Листопада 2015 08:00
Активісти ініціюють благодійний фотоконкурс з цінними призами задля збору коштів на лікування маленької Тетянки Антонець, у якої лікарі діагностували вроджену гостру мієлоідну лейкемію.

Про це йдеться на веб-сайті ВОГО «Фундація розвитку громад».

Роботи учасників будуть опубліковані на сайті Фундації, роботи переможців конкурсу будуть надруковані у великому розмірі і реалізовані на благодійному аукціоні, крім того, будуть доступні у Благодійному магазині Фундації розвитку громад, а також прикрасять інтер’єри вільного простору «Третє місце».

Переможці отримають цінні призи від партнерів:

1) Квартальний безкоштовний абонемент на відвідування спортивних закладів «Інтер-Атлетика».

2) Екскурсія в козацький зимівник та обід на двох у курній хаті в Музеї сільського господарства Волині – Скансені у селі Рокині.

3) Річна ліцензія на український антивірус «Zillya! Internet Security» від Української софтверної компанії.

4) Набір світлодіодних ламп Maxus 1-LED-464-01 від компанії Спеціалізовані енергетичні технології.

Умови участі в конкурсі:

1) Кожен учасник може подати до участі до 10 фотографій.

2) Обов’язкова умова: благодійна пожертва на лікування Антонець Тетяни через сайт Фундації, або на наш рахунок банківським переказом. В поле “призначення платежу” додайте текст “На лікування Антонець Тетяни”, а також своє ім’я.

3) Тематика фоторобіт: природа, життя і люди, урбаністика, сільське життя.

4) Фотографії мають бути якісними, оскільки найкращі фото друкуватимуться у великому розмірі.

5) Реєстрація учасників та подання конкурсних фотографій відбуватиметься через нашу групу у Facebook: потрібно зареєструватися в групі та опублікувати свої фотографії в коментарях до цього матеріалу.

6) Роботи приймаються до 30-го листопада, а 1-го грудня незалежне журі фотомайстрів визначить переможців.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, маленькому янголяткові Тетянці Антонець - лише сім місяців, а вона вже бореться за своє життя.
Лікарі поставили їй страшний діагноз - вроджена гостра мієлоідна лейкемія. Небайдужих волинян просять допомогти родині грошима та підтримкою. Окрім того, надалі потрібні донори для відбору тромбоконцентрату.

«Зараз дівчинка - у стані ремісії і у неї є всі шанси на одужання, та проблема як завжди в грошах, а також у рідкісній групі крові - 4+. За станом на сьогодні проведено з 6 блоків хімії - 3 блоки. Зі слів мами Танічка, 3-тій блок хімії перенесла, дякувати Богові - непогано. Мама Тетянки Віра перебуває чотири місяці в лікарні, приблизно ще стільки часу буде там же», - розповідає Андрій Білан.

Допомогти маленькій лучанці побороти смертельний недуг можна перерахувавши кошти на карту ПриватБанку тата: 4149 4978 4768 0818 Антонець Олександр Сергійович
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus