USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Однорічна лучанка змушена боротися за життя

9 Березня 2016 10:08
Тетяна Антонець – маленька дівчинка, якій тільки нещодавно виповнився рік. Вона сповнена енергії, сил, життєрадісності й водночас, попри щиру усмішку на милому личку, вона у чималій небезпеці, адже від народження їй поставили діагноз: «вроджена гостра мієлоідна лейкемія». Дівчинка потребує дороговартісного лікування, коштів на яке у сім'ї катастрофічно не вистачає.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у «Фундації розвитку громад».

«Як тільки ми почули історію Тетяни, то відразу вирішили допомогти. Уже близько півроку проводимо різноманітні акції й збір коштів на лікування, стежимо за її новинами, адже дівчинка практично постійно перебуває у лікарні й уже пройшла декілька сеансів хіміотерапії. Наразі Тетянка обстежується в Італії, тож надіємося, що курс лікування, проведений там, дасть свої результати й дівчинці стане краще», – розповідає керівник відділу проектів «Фундації розвитку громад» Олена Ярощук.

Тетяні необхідна трансплантація кісткового мозку від нерідного донора. Як можна здогадатися, це лікування не найдешевше. Тож, просимо усіх не бути байдужими й допомогти, хто чим може, адже власними зусиллями сім’я Антонець не може справитися із таким недугом. Доходи у них мінімальні: матір – у декретній відпустці, зарплатня батька складає 2 000 гривень. При цьому, крім Тетянки у них ще двоє маленьких діток.


«Закликаємо усіх не бути байдужими до чужого горя й просимо допомогти, зробити свою маленьку пожертву, адже кожна гривня в цьому випадку є неймовірно важливою», – наголошує Олена.

Банківські реквізити для пожертв:

• картка «ПАТ КБ Приватбанк» 5169 3305 0563 6214 (Михальчук Роман Ростиславович, голова ГО «Фундація розвитку громад»)

Збір коштів організовано ГО «Фундація розвитку громад». Ініціатором збору коштів через нашу організацію виступили батьки Антонець Тетяни, які звернулися за допомогою до нас у офіс.

Збір коштів здійснюється на розрахунковий рахунок організації. Картка, яка вказана у статті приєднана до цього рахунку. «Фундація розвитку громад» постійно звітує за отримані кошти та надану допомогу на офіційному сайті та соц. мережах.

Контакти для отримання більш детальної інформації про організацію та збір коштів:

Фундація Розвитку Громад

м. Луцьк вул. Стрілецька 43

м. Луцьк вул. Карбишева, 41 оф. 414

http://vogofrg.org/

[email protected]

(067) 332-88-02

https://vk.com/vogofrg

https://www.facebook.com/groups/fLutsk/

• р/р 26009055504051, «ПАТ КБ Приватбанк», МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лулу Показати IP 9 Березня 2016 15:47
Де контактні данні особи, що отримує на свій рахунок кошти ? Де гарантія, що їх отримає ця дитина? Я хочу переказати гроші, проте сумніваюсь . Будь ласка , надайте більше контактної інформації батьків або цієї особи, що надала свої банківські реквізити!
1111111 Показати IP 9 Березня 2016 17:23
повністю підтримую попереднього дописувача
Вікторія Показати IP 9 Березня 2016 17:26
Збір коштів організовано ГО «Фундація розвитку громад». Ініціатором збору коштів через нашу організацію виступили батьки Антонець Тетяни, які звернулися за допомогою. Збір коштів здійснюється на розрахунковий рахунок організації. Картка, яка вказана у статті приєднана до цього рахунку. «Фундація розвитку громад» постійно звітує за отримані кошти та надану допомогу на офіційному сайті та соц. мережах. Крім того, готові надати необхідні підтверджуючі документи (свідоцтво про реєстрацію організації, виписки з лікарні, заява батька...). Контакти для отримання більш детальної інформації про організацію та збір коштів: Фундація Розвитку Громад м. Луцьк вул. Стрілецька 43 м. Луцьк вул. Карбишева, 41 оф. 414 http://vogofrg.org/ [email protected] (067) 332-88-02 https://vk.com/vogofrg https://www.facebook.com/groups/fLutsk/
тато Тетянки Показати IP 9 Березня 2016 18:37
Друзі я підтверджую що Фундація проводить збір коштів для моєї доньки. Також можу повідомити що станом на сьогодні вже є зібрана сума в 10 тисяч євро і Тетянка на разі вже в Неаполі з понеділка в неї розпочнеться обстеження там в клініці по його результатам буде прийняте рішення про остаточну вартість лікування. В Неаполі їм допомагає наша діаспора поки вони забезпечені всім необхідним. Також у фейсбук є створена група Допоможіть врятувати маленьке янголятко. Завдяки цій групі ми і змогли зібрати вищевказану суму. Я хочу дуже подякувати усім небайдужим людям за допомогу бо самотушки врятувати життя малечі я не всилах, а від держави лише обіцянки. МійМій номер телефону 0999246749
Лулу до тато Тетянки Показати IP 9 Березня 2016 22:18
Скільки саме грошей зібрано через цю організацію? Краще Вам давати гроші чи через них?
Вікторія до Лулу Показати IP 10 Березня 2016 10:46
Станом на вчорашній день було зібрано 26637,70 грн. Крім того продовжують йти надходження.
Наталка до тато Тетянки Показати IP 10 Березня 2016 19:40
Невже у Вас нема банківської картки, на яку можна перерахувати кошти?! Оформіть картку і кошти будуть йти прямо Вам - навіщо посередники? Я особисто багато разів перераховувала кошти, але тільки на персональні картки... І таких як я дуже багато. Коли перераховуєш гроші на картку - відразу бачиш прізвище того, кому перераховуєш і це викликає довіру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus