USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбувся майстер-клас для дітей-переселенців

7 Серпня 2017 17:17
В обласному центрі Волині відбувся майстер-клас для дітей, які потребують особливої соціальної підтримки.

Дійство відбувалося сьогодні, 7 серпня, в приміщенні управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Так, дітки малювали тантамарези – малюнки з вирізами для обличчя, уявляючи себе різними персонажами. Дітлахи уявляли себе казковими феями, принцесами і навіть ельфами. Не цуралися допомагати своїм діткам і батьки, які були просто у захваті від того, як малюють їхні дітки.


Інспектор відділу соціальної роботи управління соціальних служб Луцької міської ради Валентина Королюк розповіла, що за допомогою мистецтва дітки знаходять себе та свій внутрішній світ.

«Такі заходи в нас відбуваються щотижня. Ми запрошуємо різні категорії дітей. Сьогодні відбувалися заняття з дітками внутрішньо-переміщених осіб. Ми обираємо різні категорії діток – це діти з особливими потребами або дітии сімей, де батьки позбавлені батьківських прав. Стараємося залучати всі категорії, працюємо на різні тематики, знаходимо щось цікаве та креативне. Сьогодні у дітей був фонтан емоцій.

Ми стараємося їх долучати до мистецтва для того, щоб дітки за його допомогою поринули в соціум, знайшли себе та свій внутрішній світ. В нас не було такого заняття, щоб діти виходили без посмішок. Мистецтво дійсно діє і має терапевтичні властивості», - резюмувала Валентина Королюк.

Також вона додала, що управління повністю забезпечує дітлахів матеріали, а такі заходи відбуваються щотижня.

Насамкінець діти отримали «солодкий пропуск» у вигляді цукерок, аби завершити майстер-клас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus