USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку відкрили алею ліхтарів та парасольок

22 Серпня 2017 22:06
Тестовий запуск новоствореної алеї ліхтарів та парасольок відбувся у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки ввечері 22 серпня.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат і радник міського голови Ігор Поліщук.

"Ось така краса тепер в нашому парку. Дякую Сергію Булі за практичну реалізацію і технічні рішення щодо цієї ідеї", - йдеться у дописі.

Як розповів Ігор Ігорович у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, ідея щодо створення "Алеї парасольок" запозичена у Харкова.

"У харківському парку ім. Горького реалізували схожу ідею. Але в нас вийшло значно краще. Сеоргій Була контролював весь процес: від виготовлення каркасу парасольки і підбору освітлення до системи кріплення готового виробу", - розповів Ігор Поліщук.

До слова, офіційне відкриття алей заплановане на 24 серпня. Відтоді ж вона функціонувате щовечора.

Поділився враженнями від алеї і голова Громадської ради при ОДА Олександр Волянюк.

"Неймовірний парк. Дякую усім підприємцям, які долучились до створення цієї краси", - написав він.

Як відомо, кожен ліхтар на алеї створений завдяки підприємцям міста. Парк поділили на зони, і на кожній з них окремий представник бізнесу робить бруківку, освітлення, встановлює лавочки єдиного зразка чи певну атракцію, пише Конкурент.

Алею ліворуч від центральної роблять підприємства "Дмитрук" та "Забіяка". Вони вкладають бруківку та роблять лавочки. Саме на цій алеї встановили художні ліхтарі. Кожен такий ліхтар є особливим художнім об'єктом. Виготовлення оригінальних світильників проспонсорували більше десяти підприємців.

Алею, що праворуч від головної, робить підприємство "Волиньтабак". Тут також облаштовують освітлення, встановлюють лавочки та кладуть бруківку.

Алею від Центрального ринку до перетину з головною облаштовує "Луцькавтодор". Тут також буде бруківка та лавочки. А ось щодо освітлення тривають перемовини, оскільки алея досить довга, і, відповідно, потребує великих інвестицій.

Алею від центральної у напрямку до відпочинкового комплексу "Ротонда" доручили підприємтсву "Луцьксантехмонтаж". Запланували тут покласти бруківку, нові лавочки та освітлення. Крім того, саме на цій алеї розмістився арт-об'єкт – "Алея парасольок".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 22 Серпня 2017 22:41
З нашими дикунами чи надовго те все...
Alex Показати IP 23 Серпня 2017 06:32
Краще б за ці гроші набережну зробили!!!
Корнєй до Alex Показати IP 23 Серпня 2017 15:40
Для тебе і тобі подібних, що не зроби, хоч набережну, хоч ще що, ти зразу скажеш всоє "краще б". А насправді креще б ти прото не воняв.
Про Показати IP 23 Серпня 2017 07:55
Дуже гарно! Молодці! А ще приємніше, що долучилися підприємці.
сторож Показати IP 23 Серпня 2017 11:12
Далеко за лавочку не заходьте а то заріжуть
лучанка Показати IP 23 Серпня 2017 23:11
краса неймовірна!
лучанка Показати IP 24 Серпня 2017 11:40
в нас люди вандали, нічого не цінять, на довго їх не вистачить, хоча краса неймовірна, особливо вночі щось новенькем для Луцька, тому звертаюсь до того бидла яке трощіть все, нечіпайте хоч цього!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus