USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкрили магазин особливих дітей

26 Грудня 2013 10:19
Ексклюзивний хенд-мейд руками дітей-інвалідів. У Луцьку відкрили магазин із виробами неповносправних, інформує ICTV.

Маленькі вихованці студії «Творчість» кажуть: майстрування та рукоділля допомагає розслабитися і забути про свої вади. 40 вихованців творчої студії зустрічаються раз на два тижні. Керівники з діток грошей не беруть. Тож аби покрити витрати на організацію та матеріали для занять, продають власні вироби.

Магазин працює півтора місяця і вже має постійних клієнтів. Покупці цінують роботу дітей, тож навіть не торгуються. Натуральне мило, арома-подушки, ляльки та різноманітні елементи декору – все це створене завдяки великому бажанню та наполегливості дітей та їхніх батьків. Люди кажуть: такий крам наповнений особливою позитивною енергетикою. Всі виручені гроші підуть на діяльність студії, кажуть керівники гуртка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зацікавлена Показати IP 26 Грудня 2013 19:22
Де магазин знаходиться?
Vic до Зацікавлена Показати IP 26 Грудня 2013 22:21
В таких випадках обов'язково потрібно адресу магазину вказувати. Тому, будь ласка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus