USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відкрили їдальню для малозабезпечених

2 Січня 2014 15:17
Близько 70 людей зможуть отримати повноцінне харчування у столовій, відкриття якої відбулось сьогодні, 2 січня, на базі Луцького територіального центру. Усе це – безкоштовно.

Таким чином, лучани, які через певні життєві обставини опинилися у скрутному матеріальному становищі, відтепер зможуть скуштувати смачні обіди кожного четверга.

«Бажаю Вам, щоб Господь благословив вас у Новому році. Наша єпархія опікується сиротами, воїнами-афганцями, чорнобильцями. І ось ми почали цей новий соціальний проект. Господь сказав: «Що ви зробили ближньому, Мені ви зробили». Тому церква і займається благодійною діяльністю», - сказав усім присутніх на заході митрополит Волинський і Луцький Ніфонт.
Разом із тим архієрей подарував копію Волинської ікони Божої Матері Луцькому терцентру.
«Мене сюди привела Матінка Божа, тож я молитиму заступницю нашу, аби вона дала здоров’я усім, хто причетний до цієї доброї та важливо справи. До слова, у мене сьогодні ден народження, тож це для мене безцінний подарунок», - каже вдячний підопічний територіального центру Іван.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ГОсть Показати IP 2 Січня 2014 16:51
По яких критерыях визначають малозабезпеченних. Зараз усі,хто одержуэ чесно відпрацювавши 40 років мають1000 грн пенсії.А ці,що ні фіга не робили тиакож 1000.І їм ще добавляють.То, хто бідний?
Кононович Показати IP 3 Січня 2014 10:35
Спасибо.Прийдем с братом покушаем.
подсказка до Кононович Показати IP 3 Січня 2014 15:51
Только не перепутайте - в четверг.Это специально, чтобы никто от голода не обос*ался.
Гость Показати IP 3 Січня 2014 16:46
Скажіть, а що для цього потрібно,які документи,щоб піти поїсти,І сказати,що я бідний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus